Nedis, your smart business partner

Nedis on näyttänyt tietä kulutuselektroniikan markkinoilla yli 35 vuoden ajan. Tarjoamme kumppaneillemme ja heidän asiakkailleen monipuolisen ja kannattavan valikoiman elektroniikkaan liittyviä ratkaisuja, jotka perustuvat uusimpiin tekniikoihin ja innovaatioihin ja seuraavat viimeisimpiä trendejä. Tavoitteenamme on, että kaikki ilahtuvat älykkäistä ja edullisista tuotteista ja ratkaisuista.

Liiketoimintaratkaisumme

Tuotemerkkinä Nedis®

Tee elämästä entistä älykkäämpää, helpompaa ja terveempää. Nedis® tarjoaa sinulle kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita, jotka ovat hintansa arvoisia ja vastaavat täydellisesti asiakkaidesi päivittäisiä tarpeita.

Tutustu nyt

Oman tuotemerkin ratkaisu

Vahvista tuotevalikoimaa omalla merkillä. Voimme tarjota yrityksellesi täyden palvelun merkkikonseptin, joka kattaa niin hankinnat, laadunhallinnan, suunnittelun kuin logistiikankin.

Tutustu nyt

Määrätarjoukset

Hyödynnä tuotevalikoimasi koko potentiaali tilaamalla järkevästi. Maksimoi liikevoittosi ja varmista, että vastaat asiakkaiden tarpeisiin.

Tutustu nyt

Laaja tuki yrityksen erilaisiin tarpeisiin

Toimimme älykkäänä liikekumppaninasi, joka tarjoaa tuotteet ja huolehtii koko prosessista alkaen resursoinnista sekä tuotteen pakkauksista, esillepanoratkaisuista ja muotoilusta aina varsinaiseen toimitukseen ja muihin vaiheisiin. Katso lisätietoja valitsemalla yrityksesi tyyppi: 

Älykkäät työkalumme sinua varten

Olemme ylpeitä yli 50 000 tyytyväisen asiakkaan kumppanuudesta. Sen myötä meille on muodostunut vuosien mittaan syvä ymmärrys markkinoista ja erilaisista älykkäistä työkaluista kumppaneitamme varten.

Nedis, your smart business partner

 

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® on ylpeä voidessaan esitellä vuonna 2018 uuden käsinkirjoitetun logon. Käsinkirjoitettu logo valittiin siksi, että se on oman tuotemerkkimme allekirjoitus. Pidämme elektroniikasta, joka tekee elämästä helppoa, mukavaa ja entistä hauskempaa. Nedis on älykäs valinta, ja toimimme puolestasi ja kanssasi. 
 • Smart guidance
  Pidämme silmämme ja korvamme auki, ja pyrimme seuraamaan elektroniikkaan liittyviä tarvikkeita, tuotteita ja kattavia älykkäitä ratkaisuja muita nopeammin. Lisäämme joka kuukausi 100 uutta tuotetta kattavaan valikoimaamme. Kaikki tuotteemme tarjoavat hyvää vastinetta rahalle. Tämä selkeyttää asiakkaidesi valintoja ja tarjoaa järkevän vaihtoehdon huippumerkeille.
 • Smart mixing
  Älykkään myyntikonseptimme ansiosta voit muokata ja kasvattaa valikoimaasi helposti. Voit lisätä uusia tuotteita valikoimaasi sekoittamatta tuotemerkkejä, jotta et hämmennä asiakkaita. Kolme pakkaustyyppiä – Fresh Green, Stylish Titanium ja Trend – sopivat yhteen ja saavat yrityksesi erottumaan kilpailijoista.
 • Smart selling
  Nedis tarjoaa sinulle kattavan valikoiman edullisia laitteita ja tarvikkeita, jotka vastaavat täydellisesti sitä, mitä nykypäivän kuluttajat etsivät. Varastossa on 4 000 uutta Nedis-tuotetta, joten et koskaan hukkaa myyntimahdollisuutta. Lisäksi toimitamme sinulle täysin uudet myyntipistemateriaalit, esillepanoratkaisut, kokeilukortit, myyntipöytäesittelyt, tuotesyötteet, valokuvat ja oman valinnan mahdollistavat pakkaukset, joissa on selkeät kuvakkeet.
 • Smart operation
  Täysin optimoidulla toimitusketjullamme on vakaa perusta, kuten Aasiassa sijaitsevat toimistomme ja kestävä suhteemme luotettavien kumppaneiden kanssa vuodesta 1982 alkaen. Tarjoamme sinulle uusimman ja olennaisimman tuotevalikoiman. Olemme ylpeitä myös siitä, että kaikki tuotteemme on sertifioitu ja tuotettu amfori BSCI -standardien mukaisesti.
 • Smart service
  Kun toimit Nedisin kanssa, toimit oikeiden ihmisten kanssa. He tuntevat sinut ja voivat auttaa sinua. Varmistamme oikeiden tuotteiden saatavuuden ja toimituksen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Tilaaminen on helppoa verkkokaupan, skannaussovelluksen tai OVT:n kautta toimivan syöttötoiminnon avulla. 

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.