Säästä aikaa ja hanki pääsy uusimpiin tuotetietoihin

Kun kumppanina on Nedis, palvelu ei pääty elektroniikkaan liittyvien ratkaisujen ja tuotteiden toimitukseen. Teemme myymisestä helppoa toimittamalla vaaditut tiedot sinulle ja asiakkaillesi sähköisesti. 

Mikä Nedis Connect on?

Nedis Connect on kattava sähköisten ratkaisujen paketti, jonka avulla voit automatisoida tilauksesi Nedisin suuntaan ja käyttää verkkokauppaasi laadukkailla tuotetiedoillamme. 

Haluatko tietää lisää Nedis Connectin lukuisista mahdollisuuksista?

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja.
 

Julkaisemme päivittäin uusia tuotetietoja, ammattimaisia tuotekuvia sekä hinta- ja varastotietoja

Nedis Connect

Article data
Julkaisemme päivittäin uusia tuotetietoja, tuotekuvauksia, ammattimaisia tuotekuvia sekä hinta- ja varastotietoja. Nämä tiedot voidaan tuoda verkkokauppa-, ERP- ja POS-järjestelmiin myynti- ja vertailutoimintoja varten, ja samalla voidaan parantaa prosesseja ja pienentää virhemarginaalia.

Extra files
Tuotetietojen lisäksi Nedis tarjoaa käyttöösi täydentävien tiedostojen luettelon, joka sisältää tietoa tarvikkeista, tuotevaihtoehdoista ja -versioista sekä Frequently Asked Questions -koosteen. Näiden avulla voit täydentää verkkokauppasi tietoja ja varmistaa, että asiakkaasi löytävät etsimänsä tuotteen sivustolta.

Invoice PDF
Voit vastaanottaa laskumme kätevästi PDF-muodossa sähköpostiisi. Voit jopa päättää, mihin sähköpostiosoitteeseen haluat laskut toimitettavan, jotta ne voidaan automaattisesti tuoda omaan järjestelmääsi.

Real-time stock check
Järjestelmällisesti tehtävä reaaliaikainen varastotarkistus vähentää jälkitoimituksia ja mahdollistaa korvaavan tuotteen tarjoamisen asiakkaalle. Ennen kuin teet Nedis-tilauksesi, suosittelemme sinua tekemään reaaliaikaisen varastotarkistuksen, jotta voit olla varma, että pyydetty tuote on saatavilla.

Electronic order
Käyttämällä sähköistä tilauspohjaamme voit välittää tilauksesi automaattisesti NEDISille, eikä sinun tarvitse syöttää tilauksiasi manuaalisesti Nedis-verkkokaupassa. Nedis vastaanottaa tilauksesi ja käsittelee sen. Tämä säästää sinulta aikaa ja vähentää virheiden määrää.

Dispatch information
Kun tilauksesi toimitetaan, Nedis kokoaa kaikkien tilaustesi toimitusten yhteenvedon yhteen tiedostoon, joka on helppo tuoda järjestelmiin. 

Lähetystietoihin kuuluvat:

  • Pakettitiedot
  • Toimitetut määrät
  • Seurantatiedot, joiden avulla paketteja voi seurata kuljetusliikkeessä