Nedis Connect, tarjoajana Nedis

Säästä aikaa ja hanki pääsy uusimpiin tuotetietoihin

Kun kumppanina on Nedis, palvelu ei pääty elektroniikkaan liittyvien ratkaisujen ja tuotteiden toimitukseen. Teemme myymisestä helppoa toimittamalla vaaditut tiedot sinulle ja asiakkaillesi sähköisesti. 

Electronic Data Interchange

Jos käytössänne on jo EDI, voitte yhdistää sen myös taustajärjestelmiimme. Tällä hetkellä tarjoamme seuraavat EDI-viestit: 

  • Product data
  • ORDER
  • ORDRSP
  • DESADV
  • INVOICE

EDI-kumppanimme Onetrail varmistaa, että voit lähettää ja vastaanottaa kaikki viestit haluamassasi muodossa turvallisen yhteyden kautta. Kysy lisätietoja sähköpostitse EDI team -tiimiltä osoitteesta edi@nedis.com tai ota yhteyttä omaan Nedis-yhteyspäällikköösi.

Lataa Nedis GLN numbers -yhteenveto napsauttamalla tästä
 

lisätietoja EDI: stä

Product data
Tarjoamme käyttöösi päivittäisen valikoimatiedotteen hinta- ja saatavuustietoineen. Liitämme mukaan linkit mediatiedostoihin, kuten kuviin, videoihin ja ladattaviin tiedostoihin. Voimme myös lähettää varastopäivityksiä sekä reaaliaikaisia hinta- ja saatavuustietoja tunneittain.

ORDER
Voimme vastaanottaa ja käsitellä tilauksesi automaattisesti, olipa kyse sitten tavallisesta varastotilauksesta, paikalliseen myymälään toimitettavasta keskusvarastotilauksesta tai suoraan omalle asiakkaallesi toimitettavasta drop shipment -tilauksesta (jos sellainen on käytössä maassasi).


ORDRSP (Order Response)
Order Response -viesti (ORDRSP) on vahvistusviesti, jonka Nedis lähettää EDI-järjestelmän kautta vastaukseksi tekemääsi tilaukseen. Order Response -viesti sisältää senhetkisen yhteenvedon lähetettävästä tilauksesta. 

DESADV (Despatch Advice)
Despatch Advice (DESADV) on sähköinen versio paperimuotoisesta toimituksen ennakkoilmoituksesta tai Advance Shipping Notice (ASN) -ilmoituksesta. Tämä EDI-viesti sisältää kaikki toimitusta koskevat tiedot. Yksinkertaisimmillaan DESADV kertoo vain, kuka lähettää viestin, kuka vastaanottaa viestin, tilauksen ennakoidun toimituspäivän, tilausrivillä olevat tuotteet, tuotekoodin (EAN/GTIN/SKU) ja tilatun määrän.

INVOICE
Kun käytät EDI-järjestelmää yhdessä tilisiirtojen kanssa, se vähentää virheiden ja paperityön määrää sekä helpottaa pääsyä reaaliaikaisiin taloustietoihin. Tästä syystä Nedis tarjoaa asiakkailleen laskut EDI-järjestelmän kautta. INVOICE-viesti sisältää erilaisia tietoja, kuten alkuperäisen tilausnumeron sekä maksu, vero- ja ALV-tiedot.

Julkaisemme päivittäin uusia tuotetietoja, ammattimaisia tuotekuvia sekä hinta- ja varastotietoja

Thumbnail

Mikä Nedis Connect on?

Nedis Connect on kattava paketti elektronisia ratkaisuja, joilla voit automatisoida kaikki Nedis-tilauksesi ja parantaa verkkokauppasi sisältöä laadukkaiden tuotetietojen ansiosta. 

Haluatko tietää lisää Nedis Connect -palvelun tarjoamista lukuisista mahdollisuuksista? Jatka lukemista, niin kerromme sinulle kaiken tarpeellisen. Voit toki myös lähettää sähköpostia E-commerce-tiimille osoitteeseen ecommerce@nedis.com tai ottaa yhteyttä omaan Nedis-yhteyspäällikköösi.

Lataa Quick Start Guide napsauttamalla tästä
Lataa Technical Implementation manual napsauttamalla tästä

Nedis Connect

Article data
Julkaisemme päivittäin uusia tuotetietoja, tuotekuvauksia, ammattimaisia tuotekuvia sekä hinta- ja varastotietoja. Nämä tiedot voidaan tuoda verkkokauppa-, ERP- ja POS-järjestelmiin myynti- ja vertailutoimintoja varten, ja samalla voidaan parantaa prosesseja ja pienentää virhemarginaalia.

Extra files
Tuotetietojen lisäksi Nedis tarjoaa käyttöösi täydentävien tiedostojen luettelon, joka sisältää tietoa tarvikkeista, tuotevaihtoehdoista ja -versioista sekä Frequently Asked Questions -koosteen. Näiden avulla voit täydentää verkkokauppasi tietoja ja varmistaa, että asiakkaasi löytävät etsimänsä tuotteen sivustolta.

Invoice PDF
Voit vastaanottaa laskumme kätevästi PDF-muodossa sähköpostiisi. Voit jopa päättää, mihin sähköpostiosoitteeseen haluat laskut toimitettavan, jotta ne voidaan automaattisesti tuoda omaan järjestelmääsi.

Real-time stock check
Järjestelmällisesti tehtävä reaaliaikainen varastotarkistus vähentää jälkitoimituksia ja mahdollistaa korvaavan tuotteen tarjoamisen asiakkaalle. Ennen kuin teet Nedis-tilauksesi, suosittelemme sinua tekemään reaaliaikaisen varastotarkistuksen, jotta voit olla varma, että pyydetty tuote on saatavilla.

Electronic order
Käyttämällä sähköistä tilauspohjaamme voit välittää tilauksesi automaattisesti NEDISille, eikä sinun tarvitse syöttää tilauksiasi manuaalisesti Nedis-verkkokaupassa. Nedis vastaanottaa tilauksesi ja käsittelee sen. Tämä säästää sinulta aikaa ja vähentää virheiden määrää.

Dispatch information
Kun tilauksesi toimitetaan, Nedis kokoaa kaikkien tilaustesi toimitusten yhteenvedon yhteen tiedostoon, joka on helppo tuoda järjestelmiin. 

Lähetystietoihin kuuluvat:

  • Pakettitiedot
  • Toimitetut määrät
  • Seurantatiedot, joiden avulla paketteja voi seurata kuljetusliikkeessä

Haluatko pysyä ajan tasalla ja saada uusimmat tuotetiedot käyttöösi?

Aloita omien EDI. Ota yhteyttä ja tutustu uusiin mahdollisuuksiin.