Hyvän näköiset hyllyt myyvät paremmin!

Houkuttelevat hyllyt, joissa on toisiaan täydentäviä tuotteita, auttavat sinua myymään enemmän! 

 

Ota yhteyttä

 
 

Täydellinen tuotevalikoima

Jotta asiakkaasi saisivat parhaan mahdollisen kokemuksen myymälässäsi, on tarpeen laatia hyvin suunniteltu hyllysuunnitelma. Nedis luo täydellisen tuotevalikoiman ja tuottaa parhaat tulokset yrityksellesi.

 

Ymmärrämme, että jokaisella myymälällä on omat tarpeensa ja mieltymyksensä. Nedisin hyllysuunnitelmien avulla varmistamme, että myydyimmät tuotteesi ovat esillä tavalla, joka täydentää niitä ja maksimoi niiden näkyvyyden.

   

Tietoihin ja tuloksiin perustuva suunnittelu

Hyllytyssuunnitelmamme perustuvat myyntitietojesi ja tuotteiden käyttötapausten perusteelliseen analyysiin. Pieniä muutoksia voidaan tehdä henkilökohtaisten mieltymysten perusteella.

 

Tarjoamme toimituspalvelun ja asennamme kaiken paikan päällä, tai voit halutessasi vain seurata suunnitelmaa ja rakentaa hyllyn itse. Sinä valitset, mikä sopii sinulle parhaiten!

 

Tee liikkeestäsi asiakasystävällinen ja huomiota herättävä. Nedis voi luoda hyllysuunnitelman, joka on valmis tekemään myyntiä.

 

Inspiraatiota  


 

Saatavana kaikkiin Nedis-tuotteisiin

Luomme hyllysuunnitelmat kaikille Nediksessä saatavilla oleville tuotteille. Täydellisen tuote  esillepanon lisäksi voimme myös tarjota POS-materiaalia, joka tukee täydellistä tuote-esittelyä.  

 

Muut tavat, joilla Nedis tukee sinua myynnissäsi

Sähköisen kaupankäynnin tuki

Nedis EDI on taustayhteys, joka tarjoaa sinulle automaattisen tietovirran meidän ja sinun järjestelmiesi välillä. Tietoja ja prosesseja, kuten verkkokauppasi tai myymäläsi tuotetiedot, (automatisoidut) tilaukset, ilmoitukset, toimitus- ja laskutustiedot. Yhteyden avulla voit säästää aikaa, vähentää virheitä ja säästää rahaa samalla, kun voit keskittyä siihen, mikä on tärkeää: liiketoimintaasi.

 

Myymälänäytöt

Esittele Nedis-tuotevalikoimasi parhaalla mahdollisella tavalla myymäläesittelyillä, jotta voit lisätä myyntiäsi, tiedottaa asiakkaille ja luoda tuotetietoisuutta. Nämä voivat olla bannereita, esittelytauluja tai räätälöityjä PoS-materiaaleja.

 

 

Itsevalintainen pakkaus 

Nedis-tuotteiden pakkaukset on suunniteltu erityisesti tukemaan tapaa, jolla asiakas skannaa tuotteita. Houkuttelevan ulkoasun lisäksi pakkaukset on luotu helpottamaan asiakkaan valintaa ilman henkilökuntaa käyttämällä kuvakkeita, ammattimaista valokuvausta ja linkkejä täydellisiin tuotetietoihin.