Nedis®, tarjoajana Nedis

Nedis-tuotemerkki on syntynyt. Se tarjoaa sinulle tuotevalikoiman, ulkoasun ja tuntuman, intuitiiviset pakkaukset, ajan tasalla olevat tekniset tiedot ja lisäpalvelut myyntisi edistämiseen. Kun laatu, helppokäyttöisyys ja henkilökohtainen palvelu on taattu, tuotteemme ja kattavat ratkaisumme tekevät asiakkaidesi elämästä älykkäämpää, helpompaa ja terveempää.
 

Tuotevalikoima sinua varten

Nedis® tarjoaa sinulle kattavan valikoiman edullisia elektroniikkaan liittyviä tarvikkeita, erillisiä tuotteita ja kattavia älykkäitä ratkaisuja, jotka vastaavat täydellisesti sitä, mitä nykypäivän kuluttajat etsivät. Vastaat itse valinnoista, ja me tarjoamme laadun ja palvelun. Varastossa on yli 4 000 eri Nedis-tuotetta, joten et koskaan hukkaa myyntimahdollisuutta.
 

Pakkaukset ja ulkoasu

Kolme pakkaustyyppiä – Fresh Green, Stylish Titanium ja Trend – sopivat yhteen ja saavat tuotteesi erottumaan kilpailijoista. Sen lisäksi, että niiden ulkoasu on tyylikäs, pakkaukset on suunniteltu auttamaan asiakkaita valinnoissa. Selkeät kuvakkeet ja laadukkaat tuotekuvat toimivat ohjeina. Pakkausten lisäksi myös Nedis-tuotteiden ja -ratkaisujen koko esillepanosta on tehty helppo, intuitiivinen ja tyylikäs. Voit lisätä tuotteita valikoimaasi vapaasti sekoittamatta tuotemerkkejä tai ulkoasua ja tuntumaa.

  • Fresh Green
    Kattava valikoima erittäin edullisia tuotteita.
  • Stylish Titanium
    Tuotteet, joilla on ylellisempi ulkoasu.
  • Trend
    Tiettyjen tuotelinjojen teemapakkaukset, joiden näyttävä suunnittelu herättää enemmän huomiota.


 

Helpota asiakkaidesi valintoja ja tarjoa järkevä vaihtoehto huippumerkeille

Tuotemerkki, joka on henkilökohtainen

Käsinkirjoitetun, allekirjoitusta muistuttavan tuotemerkkimme logon avulla haluamme tuoda esiin henkilökohtaisen toimintatapamme ja sen, että ymmärrämme arkea ja yksilöllisiä tilanteita, jotka saattavat muuttua ajan mittaan. Siksi tarjoamme elektroniikkaan liittyviä ratkaisuja ja tuotteita sekä sisä- että ulkokäyttöön, kaikkiin tarkoituksiin ja kaikille ikäryhmille. Tämä tekee elämästä entistä älykkäämpää, helpompaa ja terveempää.

Edistä myyntiä

Kuluttajat haluavat helppokäyttöisiä elektronisia laitteita ja tarvikkeita, joista on heille iloa pitkään ja jotka ovat hintansa arvoisia. He tarvitsevat ohjausta näiden tuotteiden löytämiseen ja valitsemiseen. Toimitamme sinulle myyntipistemateriaalit, esillepanoratkaisut, kokeilukortit, myyntipöytäesittelyt, tuotesyötteet järjestelmiäsi varten ja oman valinnan mahdollistavat myyntipakkaukset, joissa on selkeät kuvakkeet helpottamaan asiakkaiden valintoja ja lisäämään myyntiäsi. 

Asiakkaiden tapa päättää, mitä he ostavat sekä milloin ja mistä he sen ostavat, on muuttumassa. Verkossa ja myymälässä. Myymälästä saatujen tietojen lisäksi asiakkaasi etsivät oikeaa tuotetta verkosta. Uskomme, että hakutavasta riippumatta tietojen on oltava selkeitä, helppoja löytää ja yhtenäisiä, ja niissä on huomioitava käyttäjien henkilökohtaiset tarpeet. Yksi esimerkki tästä on asiakkaiden verkkosivu, joka sisältää uusimmat tuotteemme ja kätevän myymälähaun.  

Meidän palvelumme, sinun palvelusi

Haluat tarjota asiakkaillesi hintansa arvoisia tuotteita. Niin mekin! Olemme ylpeitä siitä, että kaikki tuotteemme on sertifioitu ja tuotettu BSCI-standardien mukaisesti sekä testattu yhtenäisen laadun takaamiseksi. Lisäksi varmistamme tuotteiden saatavuuden ja toimituksen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Jopa suoraan asiakkaillesi.
 
Intuitiiviset pakkaukset, helppokäyttöiset tuotteet, kattavat lisätiedot, kuten tekniset tiedot, oppaat, laatuasiakirjat ja selkeät tuotekuvat, tekevät Nedis-tuotteiden valitsemisesta helpompaa ja älykkäämpää. 

Valitsemalla Nedis-tuotteet valitset myös henkilökohtaisen palvelun. Tuoteasiantuntija vastaa mielellään sinun ja asiakkaidesi kysymyksiin. 

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.