Luo myyntimahdollisuuksia säästämällä kustannuksissa

Maksimoi liikevoittosi ja vastaa asiakkaidesi tarpeisiin tilaamalla suuret määrät järkevästi. Me huolehdimme hankinnasta, pakkauksista ja muotoilusta aina tuotteiden toimitukseen asti.

Määrätarjoukset

Aiotko myydä suuren määrän samaa tuotetta? Osta suurempi määrä paremmalla tarjouksella, ja kasvata katettasi ja kannattavuuttasi laadukkailla, helppokäyttöisillä ja edullisilla tuotteilla. 

Miten hyödyt siitä?

Oman valinnan mahdollistava myyntipakkaus

Tuotteidemme pakkauksissa on erityinen suunnittelu. Mikä siinä on erityistä? Se perustuu tapaan, jolla asiakkaat etsivät tuotteita. Sen lisäksi, että ulkoasu on tyylikäs, pakkaukset on luotu nimenomaan auttamaan asiakkaita valinnoissa ilman henkilökunnan apua. 

Tuotelinjojemme yhtenäisen ulkoasun ja tuntuman ansiosta voit vapaasti lisätä tuotteita tai ratkaisuja määrätarjoukseesi. Näin voit vastata yksittäisten asiakkaiden tarpeisiin. 


Määrätarjousten järkevä käyttö

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä monien A-luokan toimittajien kanssa, minkä ansiosta olemme luotettava kumppani ja voimme tarjota uusimmat, olennaisimmat ja laadukkaimmat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. 

Meillä on yli 50 000 asiakasta, joten voimme ostaa suurempia eriä. Tämän ansiosta hinnat ovat meille kilpailukykyisiä ja marginaalit sinulle edullisia! 

”Valitse Nedis ja luo loistavia myyntimahdollisuuksia!‘”

Logistiikka

Tarjoamme joustavia logistiikkaratkaisuja, jotka vastaavat tarpeitasi ja toiveitasi. Järjestämme toimituksen Euroopan varastolta ja FOB-toimituksen suoraan Kiinasta. Suuret tilausmäärät voidaan toimittaa suoraan Aasiasta omaan varastoosi. Kiinassa sijaitseva toimistomme huolehtii kaikista toimituksista, ja näin varmistamme, että kaikki tuotteet toimitetaan ajoissa ja että tuotteet vastaavat laatustandardeja. Tämä vähentää asiakkaidemme riskejä ja työmäärää. Koska sinun ei kannata tilata konttia, joka on täynnä vain yhden toimittajan yhtä tuotetta, tarjoamme kontteja, joihin voi koota eri tuotteita. Näin voit yhdistää yhteen konttiin useita tuotteita eri toimittajilta, ja maksat vain yhdet toimituskulut.

Aiotko myydä suuremman määrän samaa tuotetta?

Saat yrityksellesi parhaan hinnan pyytämällä ilmaisen tarjouksen.
Saat lisätietoja tältä sivulta.