Nedis, your smart business partner

 

 

Tarinamme

Ei ole epäilystäkään siitä, että tekniikka on tärkein muutosta vauhdittava tekijä nykypäivän maailmassa. 

Uusia tekniikoita ja innovaatioita saapuu koteihin, kouluihin ja toimistoihin suurina määrinä ja uskomattoman nopeasti. Ne muuttavat täysin tapamme asua, oppia, työskennellä ja harrastaa. Se on tietysti upeaa ja jännittävää! Suurin osa kuluttajista tarvitsee kuitenkin jonkin verran opastusta oikeiden valintojen tekemiseen, koska elektronisten laitteiden valikoima on valtava ja voi hämmentää kuluttajaa. 

 

He eivät halua tekniikoita ja elektronisia laitteita, jotka tekevät heidän elämästään entistä monimutkaisempaa. Tai ylittävät budjetin. Sen sijaan he haluavat helppokäyttöisiä elektronisia laitteita ja tarvikkeita, joista on iloa pitkään ja jotka ovat hintansa arvioisia.

 

"Nedis on näyttänyt tietä kulutuselektroniikan markkinoilla yli 40 vuoden ajan. Tarjoamme kumppaneillemme ja heidän asiakkailleen monipuolisen ja kannattavan valikoiman elektroniikkaan liittyviä ratkaisuja, jotka perustuvat uusimpiin tekniikoihin ja innovaatioihin ja seuraavat viimeisimpiä trendejä. Pyrimme tarjoamaan sinulle ja asiakkaillesi tuotteita ja ratkaisuja, jotka ovat järkeviä vaihtoehtoja huippumerkeille. 

 

Olemme ylpeitä siitä, että voimme ilahduttaa kumppaneitamme tarjoamalla parasta mahdollista palvelua. Voimme auttaa sinua luomaan yrityksellesi kestävän tulonlähteen. Tilaaminen on helppoa verkkokaupan, skannaussovelluksen tai OVT:n kautta toimivan syöttötoiminnon avulla. Lisäksi tuoteasiantuntija vastaa mielellään sinun ja asiakkaidesi mahdollisiin kysymyksiin.

 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis, your smart business partner

 • Smart branding
  Nedis® on ylpeä voidessaan esitellä vuonna 2018 uuden käsinkirjoitetun logon. Käsinkirjoitettu logo valittiin siksi, että se on oman tuotemerkkimme allekirjoitus. Pidämme elektroniikasta, joka tekee elämästä helppoa, mukavaa ja entistä hauskempaa. Nedis on älykäs valinta, ja toimimme puolestasi ja kanssasi. 
 • Smart guidance
  Pidämme silmämme ja korvamme auki, ja pyrimme seuraamaan elektroniikkaan liittyviä tarvikkeita, tuotteita ja kattavia älykkäitä ratkaisuja muita nopeammin. Lisäämme joka kuukausi 100 uutta tuotetta kattavaan valikoimaamme. Kaikki tuotteemme tarjoavat hyvää vastinetta rahalle. Tämä selkeyttää asiakkaidesi valintoja ja tarjoaa järkevän vaihtoehdon huippumerkeille.
 • Smart mixing
  Älykkään myyntikonseptimme ansiosta voit muokata ja kasvattaa valikoimaasi helposti. Voit lisätä uusia tuotteita valikoimaasi sekoittamatta tuotemerkkejä, jotta et hämmennä asiakkaita. Kolme pakkaustyyppiä – Fresh Green, Stylish Titanium ja Trend – sopivat yhteen ja saavat yrityksesi erottumaan kilpailijoista.
 • Smart selling
  Nedis tarjoaa sinulle kattavan valikoiman edullisia laitteita ja tarvikkeita, jotka vastaavat täydellisesti sitä, mitä nykypäivän kuluttajat etsivät. Varastossa on 4 000 uutta Nedis-tuotetta, joten et koskaan hukkaa myyntimahdollisuutta. Lisäksi toimitamme sinulle täysin uudet myyntipistemateriaalit, esillepanoratkaisut, kokeilukortit, myyntipöytäesittelyt, tuotesyötteet, valokuvat ja oman valinnan mahdollistavat pakkaukset, joissa on selkeät kuvakkeet.
 • Smart operation
  Täysin optimoidulla toimitusketjullamme on vakaa perusta, kuten Aasiassa sijaitsevat toimistomme ja kestävä suhteemme luotettavien kumppaneiden kanssa vuodesta 1982 alkaen. Tarjoamme sinulle uusimman ja olennaisimman tuotevalikoiman. Olemme ylpeitä myös siitä, että kaikki tuotteemme on sertifioitu ja tuotettu amfori BSCI -standardien mukaisesti.
 • Smart service
  Kun toimit Nedisin kanssa, toimit oikeiden ihmisten kanssa. He tuntevat sinut ja voivat auttaa sinua. Varmistamme oikeiden tuotteiden saatavuuden ja toimituksen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Tilaaminen on helppoa verkkokaupan, skannaussovelluksen tai OVT:n kautta toimivan syöttötoiminnon avulla. 

You need this

Ratkaisumme tarjoavat järkevimmän vaihtoehdon huippumerkeille niiden upean tyylin ja toimintojen, erinomaisen luotettavuuden ja erittäin kilpailukykyisen hinnoittelun ansiosta. 


Usein kysytyt kysymykset

Jos olet jälleenmyyjä, verkkokauppias, yritys tai lähikauppa, olet enemmän kuin tervetullut ryhtymään kumppaniksemme. Luo henkilökohtainen tili verkkokauppaamme ja hyödyt mahtavista tarjouksista. 

Tarvitsetko lisätietoja? Ota meihin yhteyttä. 

Tavoitteenamme on, että kaikki ilahtuvat älykkäistä ja edullisista tuotteista ja ratkaisuista. Tarjoamme Nedis®-brändin, täyden palvelun omat merkit ja määrätarjouksia, joiden avulla voit kasvattaa katettasi roimasti. 

Näiden lisäksi tarjoamme myös muita palveluita, kuten suoratoimituksen (vain valituissa maissa) ja myyntituen OVT-järjestelmän, esillepanoratkaisuiden, oman valinnan mahdollistavan myyntipakkauskonseptin ja toimivan verkkokaupan muodossa. Lisäksi takaamme aina tuotteidemme laadun.

Haluat tarjota asiakkaille vastinetta heidän rahoilleen sekä hyvää palvelua. Niin mekin! Olemme ylpeitä siitä, että kaikki tuotteemme on sertifioitu ja tuotettu Amfori BSCI -standardien mukaisesti. 

Lisäksi varmistamme tuotteiden yhtenäisen laadun, saatavuuden ja toimituksen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Toimitamme tarvittaessa jopa suoraan asiakkaillesi suoratoimituksella.

Ehdottomasti. Toimistojamme on kaikkialla Euroopassa, joten löydät aina toimipisteen läheltäsi. Katso tästä linkistä lähin toimipisteemme.

Voit erottua kilpailijoista ja toteuttaa brändiäsi laadukkailla, mutta edullisilla tuotteilla. Hallitse omaa tuotevalikoimaasi, me huolehdimme hankinnoista, laadunhallinnasta, suunnittelusta ja logistiikasta. Tarjoamme täyden palvelun oman merkkikonseptin, joka on säädettävissä vastaamaan tarpeisiisi. 

Suoratoimitus on verkkokaupoille tai liikkeille tarkoitettu logistiikkaratkaisu.  Annat meidän toimittaa tilatut tuotteet suoraan varastostamme. Varmistamme, että paketti lähetetään suoraan asiakkaallesi. Palvelu on saatavilla Alankomaissa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Saksassa.

Aiotko myydä suuremman määrän samaa tuotetta? Meillä on yli 50 000 asiakasta, joten voimme ostaa suurempia eriä. Tämän ansiosta hinnat ovat meille kilpailukykyisiä ja marginaalit sinulle edullisia! Saat samat suurempien erien tuomat hyödyt määrätarjouksillamme. Me huolehdimme hankinnasta, pakkauksista ja suunnittelusta aina tuotteiden toimitukseen asti ja sinä hyödyt suuremmista tilausmääristä. 

OVT on taustayhteys, joka tarjoaa automatisoidun tiedonsiirron sinun ja meidän järjestelmiemme välillä. Yhteyden avulla jaetaan tietoa ja prosesseja, esimerkiksi tuotetietoja verkkokauppaa tai liikettä varten, (automatisoituja) tilauksia, vahvistuksia, toimituksia ja laskuarkisto. Yhteyden avulla voit säästää aikaa ja rahaa, vähentää virheitä sekä keskittyä oleelliseen: liiketoimintaasi. 

Tietoja ja lukuja

 • Valikoimassamme on yli 10 000 tuotetta 
 • Lisäämme valikoimaamme monta uutta tuotetta joka kuukausi
 • Valikoimaamme kuuluu oma tuotemerkki
 • Toimimme yli 50 muun merkin jakelijana, joihin lukeutuu myös lisensoituja sekä yksinoikeudella jaeltavia tuotteita
 • Työllistämme nykyään yli 150 ihmistä
 • Jakelemme tuotteita yli 35 000 yritykselle ympäri Euroopan
 • Meillä on paikalliset edustajat eri puolilla Eurooppaa
 • Den Boschissa sijaitsevan varastomme pinta-ala on jopa 22 300 m2 

 

Lehdistö ja media

 

Nedis on aina lähellä sinua ja markkinoitasi

Pääkonttorimme sijaitsee perinteitä kunnioittaen Alankomaissa, ja 40-vuotisen taipaleemme aikana olemme ehtineet laajentua useaan eri maahan. Meillä on tytäryhtiöitä kaikkialla Euroopassa, joten olemme aina lähellä sinua. Missä ikinä oletkin, löytyy läheltäsi aina myyntiedustajamme, joka tuntee ja ymmärtää paikallisia markkinoita. 
 

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.