Oma tuotemerkkisi ja tuotevalikoimasi

Tehosta tuotemerkkiäsi ja näkyvyyttäsi. Me huolehdimme tuotannosta, merkeistä, suunnittelusta ja toimituksesta, ja sinä voit säästää aikaa ja kasvattaa katetta. 

Omat merkit

Haluatko tuotemerkkisi edustavan laadukkaita, helppokäyttöisiä ja edullisia elektroniikkaan liittyviä tuotteita?

Vahvista tuotevalikoimaa ja myyntiä omalla merkillä. Teet päätökset itse, mutta me voimme tarjota yrityksellesi täyden palvelun merkkikonseptin, joka kattaa niin hankinnat, laadunhallinnan, suunnittelun kuin logistiikankin.

”Myy tuotteita omalla merkilläsi ja paranna tuottavuutta ja katteita lyhentämällä toimitusketjua!”

Oma merkki arjen tarpeisiin

Nedisin avulla voit tarjota omalla merkilläsi elektroniikkaan liittyviä ratkaisuja, jotka vastaavat asiakkaidesi päivittäisiä toimia ja arkipäivän tarpeita. Tarjoa monipuolinen ja kannattava tuotevalikoima, joka perustuu uusimpiin tekniikoihin ja innovaatioihin ja seuraa viimeisimpiä trendejä, ja mainosta samalla yritystäsi tai tuotemerkkiäsi. 

Yrityksiä, jotka käyttävät jo Nedisin tarjoamia
omia merkkejä

Coolblue

Coolblue on nopeasti kasvava verkkokaupan edelläkävijä, joka on avannut yhdeksän omaa liikettä ja jolla on verkkokaupat Alankomaissa ja Belgiassa. 

Système U

Système U on ranskalainen jälleenmyyjien osuuskunta, jolla on noin 800 itsenäistä kauppaa, super- ja hypermarkettia.

Lue lisää

Habufa

Nedisillä ollaan erittäin iloisia mahdollisuudesta päästä tarjoamaan Habufan COCO maison -tuotemerkille yrityksen oma tuotemerkkiratkaisu.

Lue lisää

Huolehdimme tuotemerkistäsi

Pakkaukset ja tuotetiedot

Hyödynnä yli 35 vuoden kokemustamme ja käytä oman valinnan mahdollistavaa pakkauskonseptia oman merkkisi tehostamiseen. Voit valita tuotteille yrityksesi mukaisen identiteetin ja ulkoasun, jotta erotut kilpailijoista.

Kätevien pakkausten lisäksi voit hyödyntää älykkäitä ratkaisujamme verkossa. Linkittämällä järjestelmäsi Nedisin kanssa pääset hyödyntämään erittäin laadukkaita tuotekuvauksia ja teknisiä tietoja, jotka tukevat verkkokauppaasi ja omaa merkkiäsi. 


Myyntipistemateriaalit ja mainonta

Valitsemaasi ulkoasua kannattaa käyttää myös muualla kuin tuotteissa ja pakkauksissa. Korosta tuotemerkkiäsi myymälässä tai verkossa lisämateriaalien avulla. Voimme hoitaa tämän puolestasi, voimme tehdä upeat suunnitelmat yhdessä tai voit huolehtia kaikesta itse.

Laatu ja logistiikka

Tuotteemme täyttävät kaikkein tiukimmatkin tuotestandardit, joten sinunkin tuotteesi täyttävät kaikkein tiukimmat tuotestandardit. Tarkistamme toimittajamme säännöllisesti ja testaamme jokaisen tuotteemme laadun.

Täysin optimoidulla toimitusketjullamme on vakaa perusta, ja lähetämme 98 % kaikista tilauksista samana päivänä. Käytä nopeaa logistiikkaratkaisuamme, hyödynnä varastovaihtoehtojamme ja tarjoa asiakkaillesi oikea tuote oikeaan aikaan.

Haluatko tehostaa tuotemerkkiäsi ja liiketoimintaasi?

Aloita omien merkkien käyttöönotto jo tänään! Ole meihin yhteydessä jo tänään ja löydä tarjoamamme uudet mahdollisuudet.
Etkö ole vielä Nedis –jälleenmyyjä? Klikkaa tästä nähdäksesi tarjoamamme edut ja rekisteröidy asiakkaaksi!