Laaja & innovatiivinen valikoima

Nedis voi auttaa sinua saamaan asiakkaat alkuun edullisilla tuotteilla. Entä sitten, kun asiakkaasi on tyytyväinen ja valmis investoimaan enemmän?

 

Nedisillä on laaja ja syvällinen tuotevalikoima, joka tukee koko asiakaspolkua.

Tarjoamme kohtuuhintaisia kuluttajaelektroniikkatuotteita helpompaan, terveellisempään, älykkäämpään ja verkottuneempaan jokapäiväiseen elämään yhdistettynä lisäarvopalveluihin. Valikoimassa on yli 8500 tuotetta, jotka on jaettu kahdeksaan pääluokkaan.


Nedis on yhteistyökumppani, joka voi auttaa asiakasuskollisuudessa ja saada asiakkaat palaamaan takaisin yhä uudelleen, kun he päivittävät ja laajentavat kotinsa tekniikkaa.

Liitettävyys ja media

Maailma on enemmän yhteydessä toisiinsa kuin koskaan, niin internetiin kytkettyjen laitteiden avulla kuin oikean kaapelin avulla olohuoneen toiselle puolelle. Nedisin valikoima tukee ihmisten, teknologian ja kotien yhdistämistä. 

 

Koti ja asuminen

Ihmisten vuorovaikutus kotiensa kanssa on muuttumassa, ja nämä kuluttajat tarvitsevat tuotteita, jotka ovat helppokäyttöisiä, säästävät aikaa ja energiaa ja jotka eivät tuhlaa rahaa. Nedis tarjoaa valikoiman tuotteita, jotka auttavat älykkäässä elämäntavassa.

 

Nedis-tuoteryhmät

Kaapelit ja sovittimet

Kaapeleiden, sovittimien, kytkimien ja muuntimien ehdoton lähde, joka tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, saumattoman liitettävyyden ja ensiluokkaisen laadun. Päivitä yhteytesi jo tänään!

 

Katso tuotteet

Tietokone & Mobiili

Löydät laajan valikoiman tietokone- ja mobiilitarvikkeita sekä kehittyneitä pelivälineitä! Paranna digitaalista maailmaasi kanssamme.

 

Katso tuotteet

Koti ja eläminen

Muunna kotisi turvapaikaksi Nedis-tarvikkeilla. Tehosta työtehtäviä tehokkailla ratkaisuillamme ja luo viihtyisämpi asuintila.

 

Katso tuotteet

Keittiö & Ruoanlaitto

Paranna ruoanlaittomatkaasi Nedisin keittiötarvikkeilla. Löydä innovatiivisia vempaimia, huippulaitteita ja tarkkuutta vaativia keittiövälineitä, jotka mahdollistavat korkeatasoisen kulinaarisen kokemuksen.

 

Katso tuotteet

Valaistus

Piristä ympäristöäsi Nedis-valaisinmallistolla. Tutustu erilaisiin valaisimiin, älyvalaisimiin ja energiatehokkaisiin lamppuihin kaikkiin valaistustoiveisiisi.

 

Katso tuotteet

Turvallisuus & Valvonta

Varmista turvallisuus Nedisin laajan turvavalikoiman avulla. Älykkäistä kameroista hälyttimiin, me tarjoamme välineet mielenrauhasi turvaamiseksi.

 

Katso tuotteet

Ääni ja visio

Sukella poikkeuksellisiin audiovisuaalisiin kokemuksiin Nedisin kanssa. Tutustu Bluetooth-kaiuttimiin, TV-kiinnikkeisiin ja huippuluokan äänentoistolaitteisiin vertaansa vailla olevaa viihdeasennusta varten.

 

Katso tuotteet

Älykäs koti 

Astu kotiautomaation maailmaan Nedis SmartLifen avulla. Tutustu laajaan valikoimaan älykkäitä kodin laitteita, joita voit käyttää kätevästi ja hallita pistorasioista valaistukseen, kameroista termostaatteihin.

 

Katso tuotteet