Myymme tukea tuotevalikoimallesi, verkossa ja perinteisesti

Kuluttajien ostokäyttäytyminen on murroksessa. He haluavat juuri oikeanlaisen tuotteen, joka pysyy myös budjetin rajoissa. Tuotteiden vertailun ei pitäisi olla aikaa vievää. Nedis tekee valitsemisesta helppoa.

Oman valinnan mahdollistava myyntipakkaus

Nedis-tuotteiden pakkauksissa on erityinen suunnittelu. Mikä siinä on erityistä? Se perustuu tapaan, jolla asiakkaat etsivät tuotteita. Sen lisäksi, että ulkoasu on tyylikäs, pakkaukset on luotu nimenomaan auttamaan asiakkaita valinnoissa ilman henkilökunnan apua.

Nyt on entistä helpompaa valita tuotteita, jotka tarjoavat rahalle vastinetta, ovat helppokäyttöisiä ja sopivat täydellisesti päivittäisiin tarpeisiisi:

 1. Oman valinnan mahdollistavat kuvakkeet
 2. Ammattimaiset valokuvat
 3. Elämäntapaan liittyvä kuvitus
 4. Selkeät monikieliset kuvaukset
 5. QR-koodi verkossa olevia tietoja varten

Kuinka se toimii?

1. oman valinnan mahdollistavat kuvakkeet

Näet kuvakkeet nopeasti yhdellä vilkaisulla. Ne korostavat tuotteiden tärkeitä ominaisuuksia, jotta sinä ja asiakkaasi voitte valita sopivan tuotteen mahdollisimman helposti. 

2. Ammattimaiset valokuvat

Saat juuri sen, mitä kuvassa näet. Pakkauksen kyljessä näkyvä upea tuote on juuri se sama kuin pakkauksen sisälläkin. 

3. Elämäntapaan liittyvä kuvitus

Oikean tuotteen metsästäminen voi olla hankalaa. Selkeät pakkausmerkinnät kertovat nopeasti, sopiiko tuote tarpeisiisi.  

4. Selkeät monikieliset kuvaukset 

Kotimaan tai äidinkielen ei pitäisi olla ratkaiseva tekijä. Asiakkaidesi tulisi saada tuotteita, jotka tekevät heidän elämästään helpompaa, fiksumpaa ja hauskempaa. 

5. QR-koodi verkossa olevia tietoja varten

Tuotteidemme tiedot ovat selkeässä ja ymmärrettävässä muodossa, ja useimmiten tuotteet ovat käyttövalmiita saman tien. Jos jokin Nedis®-tuote tarvitseekin hieman valmistelua, se on helposti hoidettu. Pakkauksen QR-koodin avulla voit vaikka siirtyä oppaan verkkoversioon tai katsoa aihetta käsittelevän tuotevideon. 

Esillepano

Tuo Nedis-tuotevalikoiman parhaat puolet esiin esittelymateriaaleilla, joilla kasvatat myyntiäsi, informoit asiakkaitasi ja lisäät tuotetietoisuutta.

Mitä me tarjoamme?

 • Bannerit
 • Kokeilukortit
 • Räätälöidyt myyntipistemateriaalit
 • Esillepanoratkaisut

Hyllykonseptit

Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaiset myymäläkonseptit, joilla saat parhaan tuen ja voit luoda myyntimahdollisuuksia. Koska Nedis-tuotteet ovat ulkoasultaan ja tuntumaltaan yhtenäisiä, voit lisätä tuotteita valikoimaasi vapaasti sekoittamatta merkkejä tai ulkoasuja.

Mitä me tarjoamme?

 • Tarpeisiisi räätälöitävät hyllyratkaisut
 • Toimituksen liitännän tai kokeilukortin kanssa
 • Henkilökohtaisen valikoimaneuvonnan
 • Selkeät valinnat asiakkaita varten

Ymmärrämme, että myyntitehosi hyödyttää meitä molempia.

nedis logo

Edistä myyntiä verkossa

Ammattimaiset tuotekuvat ja selkeät tuotetiedot takaavat, että saat juuri sitä, mitä olet valinnut. Asiakkaasi voivat valita haluamansa tuotteen verkosta ja huomata, että tuote vastaa kuvausta ja sopii juuri heidän tarpeisiinsa. Videot, 360 asteen kuvat ja monet muut välineet edistävät myyntiä ja ovat hyödyksi myös myynnin jälkeisissä palveluissa. 

Kun linkität järjestelmäsi Nedisin järjestelmiin Nedis connectin avulla, pääset hyödyntämään laadukkaita tuotetietoja, jotka tehostavat verkkokauppaasi ja säästävät aikaa ja vaivaa.

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.