Älykäs liikekumppanisi verkkokauppaan

Saat EDI-palvelun, ammattimaiset valokuvat, vahvan tuotemerkin, suorat toimitukset ja omat tuotemerkit. Täydennämme verkkokaupan tuotevalikoimasi ja autamme asiakkaitasi tekemään oikeat valinnat päivittäisiin tarpeisiinsa. 

Kyllä, haluan rekisteröityä

Verkkokaupan tuotetiedot

Linkittämällä järjestelmäsi Nedisin kanssa pääset hyödyntämään erittäin laadukkaita tuotetietoja, jotka tehostavat verkkokauppaasi ja säästävät aikaa ja vaivaa.

  • Ammattimaiset tuotekuvat
  • Selkeät tuotekuvaukset ja tekniset tiedot
  • Videot, 360 asteen kuvat ja paljon muuta

Reaaliaikaiset varastotiedot

Nedis Connect -palvelun avulla voit integroida liiketoimintaprosessisi Nedisin prosessien kanssa, mikä auttaa välttämään jälkitoimituksia, poistamaan prosessivirheitä ja automatisoimaan tilauksia.

  • Reaaliaikainen hinta- ja varastotarkistus
  • Tilausprosessin automatisointi

Hyödynnä verkkokauppaasi tehokkaammin älykkäiden digitaalisten ratkaisujemme avulla

Omat merkit

Nedis voi tarjota yrityksellesi täyden palvelun merkkikonseptin, joka kattaa niin hankinnat, laadunhallinnan, suunnittelun kuin logistiikankin. Haluatko järjestää itse joitakin tämän prosessin osia? Voit myös ulkoistaa osan prosessista meille.

Määrätarjoukset

Aiotko myydä tai käyttää jotakin tiettyä tuotetta suurina määrinä? Tee yhteistyötä Nedisin kanssa ja hyödy tästä erinomaisesta mahdollisuudesta. Me huolehdimme koko prosessista aina hankinnasta, pakkauksista ja muotoilusta tuotteiden toimitukseen asti.

Älykäs liikekumppanisi

Ymmärrämme, että meidän palvelumme on myös sinun palvelusi. Siksi meillä on erillinen verkkosivu asiakkaitasi varten. Sivulta asiakkaat saavat inspiraatiota ja selkeitä tietoja Nedis-tuotteista. Kun kuluttaja päättää tehdä uuden ostoksen, hän voi etsiä jälleenmyyjämme kätevän myymälähaun avulla. Jos sinulla tai asiakkaillasi on vielä kysyttävää, tuoteasiantuntija auttaa teitä mielellään henkilökohtaisesti. 

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä monien A-luokan toimittajien kanssa, minkä ansiosta olemme luotettava kumppani ja voimme tarjota uusimmat, olennaisimmat ja laadukkaimmat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. 

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.