Älykäs liikekumppanisi lähikauppoihin

Saat kaiken myymäläkonsepteista käteviin elektroniikkaan liittyviin tuotteisiin, jotka ovat helppokäyttöisiä ja tarjoavat vastinetta rahalle. Täydennämme tuotevalikoimasi ja autamme asiakkaitasi tekemään oikeat valinnat päivittäisiin tarpeisiinsa. 

Kyllä, haluan rekisteröityä

Oman valinnan mahdollistava myyntipakkaus

Nedis-tuotteiden pakkauksissa on erityinen suunnittelu. Mikä siinä on erityistä? Se perustuu tapaan, jolla asiakkaat etsivät tuotteita. Sen lisäksi, että ulkoasu on tyylikäs, pakkaukset on luotu nimenomaan auttamaan asiakkaita valinnoissa ilman henkilökunnan apua.

Nyt on entistä helpompaa valita tuotteita, jotka tarjoavat rahalle vastinetta, ovat helppokäyttöisiä ja sopivat täydellisesti päivittäisiin tarpeisiisi:

 1. Oman valinnan mahdollistavat kuvakkeet
 2. Ammattimaiset valokuvat
 3. Elämäntapaan liittyvä kuvitus
 4. Selkeät monikieliset kuvaukset
 5. QR-koodi verkossa olevia tietoja varten

Esillepano

Tuo Nedis-tuotevalikoiman parhaat puolet esiin esittelymateriaaleilla, joilla kasvatat myyntiäsi, informoit asiakkaitasi ja lisäät tuotetietoisuutta.

Mitä me tarjoamme?

 • Bannerit
 • Kokeilukortit
 • Räätälöidyt myyntipistemateriaalit
 • Esillepanoratkaisut

Vastaa asiakkaidesi päivittäisiin tarpeisiin tarjoamalla järkevät vaihtoehdot huippumerkeille

Hyllykonseptit

Tarjoamme käyttöösi kokonaisvaltaiset myymäläkonseptit, joilla saat parhaan tuen ja voit luoda myyntimahdollisuuksia. Koska Nedis-tuotteet ovat ulkoasultaan ja tuntumaltaan yhtenäisiä, voit lisätä tuotteita valikoimaasi vapaasti sekoittamatta merkkejä tai ulkoasuja.

Mitä me tarjoamme?

 • Tarpeisiisi räätälöitävät hyllyratkaisut
 • Toimituksen liitännän tai kokeilukortin kanssa
 • Henkilökohtaisen valikoimaneuvonnan
 • Selkeät valinnat asiakkaita varten

Omat merkit

Nedis voi tarjota yrityksellesi täyden palvelun merkkikonseptin, joka kattaa niin hankinnat, laadunhallinnan, suunnittelun kuin logistiikankin. Haluatko järjestää itse joitakin tämän prosessin osia? Voit myös ulkoistaa osan prosessista meille.

Määrätarjoukset

Aiotko myydä tai käyttää jotakin tiettyä tuotetta suurina määrinä? Tee yhteistyötä Nedisin kanssa ja hyödy tästä erinomaisesta mahdollisuudesta. Me huolehdimme koko prosessista aina hankinnasta, pakkauksista ja muotoilusta tuotteiden toimitukseen asti.

Älykäs liikekumppanisi

Ymmärrämme, että meidän palvelumme on myös sinun palvelusi. Siksi meillä on erillinen verkkosivu asiakkaitasi varten. Sivulta asiakkaat saavat inspiraatiota ja selkeitä tietoja Nedis-tuotteista. Kun kuluttaja päättää tehdä uuden ostoksen, hän voi etsiä jälleenmyyjämme kätevän myymälähaun avulla. Jos sinulla tai asiakkaillasi on vielä kysyttävää, tuoteasiantuntija auttaa teitä mielellään henkilökohtaisesti. 

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä monien A-luokan toimittajien kanssa, minkä ansiosta olemme luotettava kumppani ja voimme tarjota uusimmat, olennaisimmat ja laadukkaimmat tuotteet oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. 

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.