Älykäs liikekumppanisi yritysmyyntiin

Nedis voi tarjota hintansa arvoisia tuotteita yrityksellesi. Kun tarvitset laatua, upean ulkoasun ja tuntuman, selkeät tuotetiedot, oman tuotemerkkisi tuotteet yritystoimintasi tueksi ja henkilökohtaista palvelua, kun sinulla tai käyttäjillä on kysyttävää, palvelumme soveltuvat sinulle. 

Kyllä, haluan rekisteröityä

Mitä me voimme tehdä puolestasi?

Nedis on toiminut jälleenmyyjien kumppanina jo yli 35 vuoden ajan. Tarjoamme elektroniikkaan liittyviä ratkaisuja ja tuotteita toimistoon ja tien päälle. Voimme toimia myös kumppaninasi. Silloin työskentelet oikeiden ihmisten kanssa. He tuntevat sinut ja voivat auttaa sinua. Ymmärrämme, että yksilölliset tilanteet voivat muuttua ajan mittaan monin tavoin. Näin ollen olemme koonneet yhteenvedon mahdollisuuksistasi eri tilanteissa:

Toimisto- ja työympäristöt

Olittepa sinä ja työntekijäsi tien päällä, toimistolla tai muussa ympäristössä, olette päivä päivältä riippuvaisempia elektroniikasta tai elektroniikkaan liittyvistä tuotteista. Takaamme laadun, helppokäyttöisyyden, selkeät tiedot ja henkilökohtaisen palvelun. Sen lisäksi, että tuotteet ovat hintansa arvioisia, voit hyötyä taloudellisesti siitä, että tilaat suoraan meiltä.

Työnantajan brändäys

Työntekijät ovat yrityksesi edustajia. Ylpeys ja identiteetti voivat olla tärkeitä tekijöitä erinomaiselle tiimille. Hanki yrityksellesi oman tuotemerkin tuotteet ja näet, miten työntekijöistä tulee osa vahvaa ja yhtenäistä ryhmää. Omien tuotemerkkien palvelun kautta saat kaiken hankinnoista toimitukseen ja palveluun. 

Mainoslahjat ja markkinointituotteet

Tuotemerkin tehostaminen mainoslahjoilla tai palvelun lisätuotteilla voi olla erinomainen mahdollisuus. Aivan kuten mekin, haluat tarjota asiakkaillesi parhaat tuotteet ja palvelut. Nedis voi tarjota sinulle elektroniikkaa tai elektroniikkaan liittyviä tuotteita, joiden avulla voit viedä liiketoimintasi uudelle tasolle. Voit myös käyttää omaa tuotemerkkiäsi kokemuksen tehostamiseksi. Verkossa olevien ja muiden tuotetietojen, käyttövalmiiden tuotteiden ja taatun laadun ansiosta voit olla huoletta, sillä asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

Toimittaja- ja palvelupiste

Kaikki tuotteemme ovat helppoja asentaa ja usein valmiiksi esiohjelmoituja. Jos jokin tuote vaatii hiukan asennustoimia, pakkauksessa on selkeä opas tai käyttäjille tarjotaan lisätietoja verkossa, ja jos ongelmia ilmenee, meillä on tukiosasto, joka voi auttaa yritystä ja käyttäjää verkossa. 

Auta yritystä tekemään enemmän helpoilla, älykkäillä ja edullisilla elektroniikkaratkaisuilla.

Omat merkit

Nedis voi tarjota yrityksellesi täyden palvelun merkkikonseptin, joka kattaa niin hankinnat, laadunhallinnan, suunnittelun kuin logistiikankin. Haluatko järjestää itse joitakin tämän prosessin osia? Voit myös ulkoistaa osan prosessista meille.

Määrätarjoukset

Aiotko myydä tai käyttää jotakin tiettyä tuotetta suurina määrinä? Tee yhteistyötä Nedisin kanssa ja hyödy tästä erinomaisesta mahdollisuudesta. Me huolehdimme koko prosessista aina hankinnasta, pakkauksista ja muotoilusta tuotteiden toimitukseen asti.

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.