Nedis SmartLife tarjoaa helppoutta ja auttaa sinua säästämään aikaa eläessäsi mukavammin. Voit ohjata ja yhdistellä rajatonta määrää sovelluksia ja mahdollisuuksia sovelluksella tai omalla äänelläsi.

Älykkäät tuotteet upealla muotoilulla!

Nykyään sisustus ja elämäntyyli voivat sisältää korkean teknologian osia, jotka ovat samalla tyylikkäitä. Ole ylpeä siitä, että kotisi näyttää upealta ja että sinulla on täysi hallinta. Luo kodikas ympäristö himmentämällä valaistusta kodikkaisiin iltoihin tai kirkkaampaan ilmaan, kun tarvitset töitä.

Kuka on ovella?

Voit seurata tilannetta helposti älypuhelimella tai tabletilla. Kotielämä on huoletonta ja turvallista: voit ottaa yhteyden oven takana olevaan naapuriisi ja kertoa, että tulit vasta kotiin ja tulet avaamaan oven aivan kohta. Kun omaisuutesi on turvattu älykkäillä laitteilla, voit tulla ja mennä vailla huolen häivää!

Helppo tapa säästää energiaa

Käytämme sähköä joka päivä ja haluamme tehdä sen vastuullisesti tulevien sukupolvien vuoksi. Jopa olemassa olevat laitteet voivat olla älykkäämpiä ja energiatehokkaampia, jos haluat. Lisätietoja tunnelmien käyttämisestä tai luomisesta hauskanpidon ja elämän helpottamiseksi: Varmista, että radio alkaa soittaa heti astuessasi huoneeseen tai hauduttamalla kupillinen kahvia sängystäsi sunnuntaiaamuna.

Mielenrauhaa

Läheisistä huolehtiminen on nykyään entistä monimuotoisempaa. Säilytä mielenrauhasi ja pidä tilannetta silmällä helposti älypuhelimen tai tabletin avulla. Voit jopa rauhoitella toista henkilöä omalla puheellasi. Älykkäät Wi-Fi IP -kamerat toimivat aistiesi jatkeina. 

Aina käden ulottuvilla

Voit yhä käyttää perinteisiä hehkulamppuja ja kauniita design-lamppuja, mutta sinun ei enää tarvitse hakemalla hakea katkaisijaa seinästä. Voit sytyttää valot ennen huoneeseen menoa, ohjata niitä äänikomennoilla tai helposti yhdellä sytytyspainikkeen painalluksella. Nautinnollisen helppoa hallintaa.