Nedis®-merkin Smart LED -Filamenttilamput

Älykäs valaistus ei ole vain uusi trendi, vaan myös erinomainen asia tulevaisuuden kannalta. Onkin sääli, että useimmat älylamput eivät häikäise muotoilullaan. Asiakas joutuukin usein valitsemaan tyylikkään lampun ja perinteisen Smart Home -älylampun välillä. Tässä apuun tulevat Nedis®-merkin Smart LED -Filamenttilamput. Niissä muotoilu kohtaa älykkään tekniikan.

Ne tarjoavat älykästä, ainutlaatuista valaistusta sekä kaunista designia kotiin

Nedis® on yksi ensimmäisistä tuotemerkeistä, jotka tarjoavat valikoiman näyttäviä älylamppuja. Näiden LED-filamenttilamppujen avulla tuot kotiisi "vanhanaikaisten" lamppujen lämmintä valoa energiatehokkaasti ja älykkäästi. Näissä lampuissa retromuotoilu kohtaa tulevaisuuden, ja tuloksena on kattava valikoima Smart LED -filamenttilamppuja. Valikoimastamme löydät lamppuja kolmessa eri koossa ja kahdessa sävyssä. Näin löydät aina juuri sinun kotiisi sopivan lampun.

Nedis® Smart LED -Filamenttilamppujen edut

• Smart LED -filamenttilamppu on tyylikäs osa sisustusta
• Helppo käyttää Wi-Fi-yhteydellä ilman keskitintä tai siltaa
• Tyylikäs muotoilu, läpinäkyvä lasikupu
• Himmennettävä, ei tarvetta erillisille himmentimille
• Ääniohjaus Google (Home) Assistantilla ja Amazon Alexalla
• Helppo käyttö sovelluksella tai ääniohjauksella
• Ilmainen Nedis® SmartLife -sovellus
• Helppo ohjelmoida, automaattinen sytytys ja sammutus

Luo haluamasi tunnelma

Voit helposti luoda täydellisen tunnelman kaikkiin tilanteisiin. Uudet filamenttilamppumme ovat himmennettäviä, joten voit säätää niiden kirkkauden juuri oikeanlaiseksi SmartLife-sovelluksella ja luoda erilaisia tiloja eli ajastettuja asetuksia, joille voit antaa nimen. Et siis enää tarvitse erillisiä himmentimiä.

Helposti säädettävä SmartLife-lamppu

Et tarvitse teknistä osaamista älylamppujen käyttöön. Tarvitset vain Nedis® SmartLife -lampun, Nedis® SmartLife -sovelluksen ja Wi-Fi-yhteyden. Irrota lamppu pakkauksestaan ja liitä se sovellukseen ohjeiden mukaisesti. Kun yhteys Wi-FI-verkkoon on muodostettu, lamppu näkyy sovelluksen yhteenvetonäytöllä ja voit sytyttää tai sammuttaa sen tai himmentää sitä. Voit hallita valaistusasetuksia myös äänikomennoilla Google (Home) Assistant- ja Amazon Alexa -järjestelmien kautta. Voit esimerkiksi määrittää valaistuksen auringonlaskun tai kellonajan perusteella. Voit myös luoda bileisiin sopivan valaistuksen tai romanttisen tunnelman.

Nedis® SmartLife -sovellus

Tämä sovellus mahdollistaa älykkään kodin. Se toimii järjestelmän ytimenä, johon voit yhdistää kaikki Nedis® SmartLife -tuotteet. Näin ollen lamppuja voi helposti yhdistää muihin SmartLife-tuotteisiin ja käyttää niitä sovelluksen kautta. Voit siis käyttää kaikkia Nedis® SmartLife -tuotteita nopeasti ja helposti, mikä tekee arjesta entistä helpompaa ja nautittavampaa.