Minkä laturin tarvitsen iPhone 15:een?

Applen uusin iPhone 15 -malli tulee ilman laturia. Lue lisää ja tutustu olennaisiin tietoihin iPhone 15:n lataamisesta.

 

 

 

Lightning korvataan USB-C:llä

Applen uudessa iPhone 15:ssä on USB-C-portti latausta ja tiedonsiirtoa varten, joka korvaa aiemmin käytetyn Lightning-portin. Tämä siirtyminen yksinkertaistaa iPhonen latausprosessia ja vähentää kaikkien laitteiden tarvitsemien kaapeleiden ja latureiden määrää.


 

Mikä on iPhone 15:n latausnopeus?

Apple on ilmoittanut, että akun 50 prosentin lataus kestää noin 30 minuuttia. On kuitenkin tärkeää huomata, että tähän nopeuteen tarvittava laturi ei sisälly pakkaukseen, vaan se on ostettava erikseen.

Määritellyn latausajan saavuttaminen edellyttää, että käytetään sopivan tehoista laturia.

 

Mikä on paras laturi iPhone 15:lle?

iPhone 15 tukee latausta 20 watin teholla, mikä on pienin vaadittu teho nopeimman latausnopeuden saavuttamiseksi. Suuremmalla teholla varustetun laturin käyttämisestä ei kuitenkaan ole haittaa. Nykyaikaisissa USB-latureissa on sisäänrakennetut suojaukset, jotka estävät ylilatauksen ja laitteen vahingoittumisen.

 

Nedis USB-C-laturit:

Niille, jotka tarvitsevat usein useampia latausportteja, Nedis tarjoaa useilla porteilla varustettuja latureita. 35 watin laturilla voit ladata sekä iPhone 15:n että macbook airin tai Apple-kellon.  

 

Nedis Multiport USB-sovittimet: 

Entä USB-C-kaapeli?

 

 

 

Muista, että USB-C-kaapeli on myös tärkeä osa mahdollisimman nopeaa latausta varten. iPhonen mukana tuleva kaapeli riittää lataamiseen. Huomaa kuitenkin, että tiedonsiirtonopeus on rajoitettu 480 Mbps:iin. Nedis-mallistossa on useita USB-C-kaapeleita, jotka pystyvät suurempiin tiedonsiirtonopeuksiin ja ovat pidempiä optimaalisen joustavuuden takaamiseksi. 

 

Nedis USB-kaapelit