Nedis SmartLife 

Helpoin tie älykkääseen kotiin

Nedis SmartLife on älykotijärjestelmä, jonka avulla voit ohjata ja valvoa laitteitasi älypuhelimella tai tabletilla. Nedis SmartLife -sovelluksen avulla voit helposti määrittää, hallita ja ohjata valoja, pistokkeita, termostaatteja, kameroita ja muita älylaitteita missä ja milloin tahansa. Sovellus tarjoaa keskitetyn ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän kaikkien älylaitteidesi hallintaan, ja sen avulla voit luoda mukautettuja rutiineja, asettaa aikatauluja ja vastaanottaa ilmoituksia. Nedis SmartLifen avulla voit tehdä kodistasi älykkään ja nauttia sen mukanaan tuomasta mukavuudesta ja mielenrauhasta.

 

Näytä kaikki tuotteet

Yhdistä, ohjaa ja yhdistele!

 

Tuotevalikoima

Nedis SmartLife tarjoaa valikoiman innovatiivisia ratkaisuja, jotka tekevät kodistasi toimivamman, kustannustehokkaamman ja mukavamman. Napin painalluksella voit hallita energiankulutustasi ja vähentää kustannuksia samalla kun lisäät mukavuutta. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin ja jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti parantamaan yleistä asiakaskokemusta. Halusitpa sitten ohjata valoja, pistorasioita, termostaatteja, kameroita tai muita älylaitteita, Nedis SmartLife tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan. Tuotteemme toimivat saumattomasti yhdessä luoden älykkään kodin ekosysteemin, joka on sekä toimiva että käyttäjäystävällinen.

Sovellus

Nedis SmartLife -sovellus on koko sarjan keskus, josta voit hallita ja ohjata kaikkia älylaitteitasi älypuhelimella tai tabletilla. Tämän helppokäyttöisen sovelluksen avulla voit määrittää, valvoa ja ohjata kaikkia älykkäitä tuotteitasi, kuten valoja, pistokkeita, termostaatteja, kameroita ja paljon muuta. Voit luoda mukautettuja rutiineja, asettaa aikatauluja ja vastaanottaa ilmoituksia, joten hallitset älykotisi toimintaa missä ja milloin tahansa. Olitpa kotona tai et, Nedis SmartLife -sovellus pitää sinut yhteydessä älylaitteisiisi ja antaa sinulle mielenrauhan. Sovellus on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi ja siinä on selkeä käyttöliittymä sekä intuitiivinen navigointi, jonka avulla voit hallita kaikkia älylaitteitasi helposti muutamalla napautuksella. Päivitä kotisi älykkääksi Nedis SmartLife -sovelluksen avulla.

 

Nedis SmartLife -sovellus on saatavilla ilmaiseksi Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille App Storessa or Google Play Storessa.

 

 

 

Teknologia

Nedis SmartLife on älykotialusta, joka tarjoaa saumattoman ja monipuolisen ratkaisun kotiisi. Tuotteemme ovat yhteensopivia useiden viestintäprotokollien kanssa, kuten Wi-Fi, Zigbee ja Bluetooth, joten kaikkien älylaitteiden liittäminen ja ohjaaminen on helppoa. Tämä laaja yhteensopivuus tarkoittaa, että voit yhdistää erilaisia älykkäitä tuotteita viestintäprotokollasta riippumatta ja ohjata niitä kaikkia Nedis SmartLife -sovelluksen kautta. Tuotteemme on suunniteltu toimimaan saumattomasti olemassa olevan teknologiasi kanssa, joten kotisi on helppo päivittää ja kokea älykkään elämäntavan mukavuus ja kätevyys. Valitse Nedis SmartLife, jos haluat älykkään kotiratkaisun, joka on sekä monipuolinen että helppokäyttöinen.

Oletko kiinnostunut alkamaan Nedis SmartLife -kumppaniksi?

 

Täydellinen yksin, Mahtava yhdessä.

Älykkään kodin luomiseen käytetään skenaarioita ja automaatioita. Olosuhteen muutoksen tai tapahtuman perusteella voit ohjata mitä tahansa muuta Nedis SmartLife -tuotetta. Käyttämällä ja optimoimalla näitä automaatioita tuotteet alkavat toimia saumattomasti yhdessä. Käyttäjäystävällisen Nedis SmartLife -sovelluksen avulla skenaario luodaan muutamalla napsautuksella. Voit olla luova ja lisätä ja yhdistellä yhä useampia tuotteita ja skenaarioita luodaksesi ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen älykodin. Taivas on rajana, etenkin Nedis SmartLifen laajan tarjonnan ansiosta!

Nedis SmartLife Tuoteryhmät

Kaikki mitä tarvitset, jotta elämäsi olisi tehokkaampaa, helpompaa ja älykkäämpää. Älykkäät valot, pistokkeet, anturit, savunilmaisimet tai älykäs video-ovikello, jonka avulla näet, kuka soittaa ovikelloasi. Tarvitset alkuun vain älypuhelimen, Wi-Fi-yhteyden ja Nedis SmartLife -sovelluksen.

Valaistus

 

Tutustu nyt

Kamerat

 

Tutustu nyt

Energia

 

Tutustu nyt

Ilmasto

 

Tutustu nyt

Koti

 

Tutustu nyt

Zigbee

 

Tutustu nyt

Ohjaus

 

Tutustu nyt

Valvonta & Turvallisuus

 

Tutustu nyt

Terveys

 

Tutustu nyt