Nedis SmartLife tarjoaa helppoutta ja auttaa sinua säästämään aikaa eläessäsi mukavammin. Voit ohjata ja yhdistellä rajatonta määrää sovelluksia ja mahdollisuuksia sovelluksella tai omalla äänelläsi.

Oletko yritysasiakas?

Lisää Nedis SmartLife valikoimaasi

Nedis® SmartLife on helpoin tapa älykodin käyttöönottoon

Aloita nyt ja pääset nauttimaan Nedis SmartLifen eduista!

  • Enää ei tarvita suuria aloituspakkauksia, yhdysportteja tai siltoja
  • Toimii Amazon Alexan ja Google Homen kanssa
  • Hallitse älykotiasi älypuhelimellasi sovelluksen avulla
  • Yhdistä useita SmartLife-tuotteita
  • Määritä ajastettuja tapahtumia älykkääseen toimintaan

Älykäs, edullinen ja helppokäyttöinen - lisäksi uusia tuotteita ja valintoja kehitetään ja lisätään jatkuvasti.

Tutustu Nedis® SmartLife -valikoimaan

Yhdistä

Yhdistä Nedis® SmartLife -tuotteet suoraan Wi-Fi-verkkoon ilman erillistä keskitintä.

Kun olet ottanut upouuden älylaitteen pakkauksesta, voit yhdistää sen langattomasti nykyiseen Wi-Fi-verkkoosi ja aloittaa käytön. Tarvitset vain Wi-Fi-salasanan!

Kukin tuote on niin älykäs, että se voi olla yhteydessä reitittimeen suoraan ilman keskitintä, yhdyskäytävää tai siltaa. Et tarvitse kokonaista aloituspakkausta vaan voit aloittaa tutustumisen älylaitteiden täyteiseen elämään yhdellä tuotteella: maksuttomalla sovelluksella.

Ohjaus

Ohjaa kaikkia tuotteita Nedis® SmartLife -sovelluksella tai käytä ääniohjausta sen jälkeen, kun olet yhdistänyt ne Amazon Alexaan tai Google Homeen.

Nedis® SmartLife -sovelluksella voit hallita kokonaisvaltaisesti älytuotteitasi. Luo tiloja automaattisille toiminnoille tai tarkista ja ohjaa jokaista älytuotetta erikseen. Internet-yhteyden avulla voit hallita kaikkia asennettuja tuotteita puhelimestasi missä tahansa oletkin. Unohditko katkaista virran silitysraudasta? Ei hätää – katkaise virta missä tahansa oletkin ja jatka päivääsi turvallisin mielin.
Sama koskee myös ääniohjausta. Älykaiutinta on helppo käyttää kotona, mutta älypuhelimen Google Assistant voi olla ihan yhtä hyödyllinen – olitpa sitten kotona tai jossain muualla.

Yhdistele tuotteita

Yhdistele erilaisia SmartLife-tuotteita eri tilanteita varten ja määritä aikataulut älykästä toimintaa varten.

Otitko käyttöösi yhden älykkään tuotteen ja nyt haluat täyttää koko kotisi niillä? Nedis® SmartLife -tuotteilla voit luoda älykkään kodin yhden ainoan tehokkaan sovelluksen avulla. Voit vapaasti yhdistellä erilaisia ratkaisuja: pidä silmällä läheisiäsi, avaa tai sulje kaihtimet automaattisesti huoneen lämpötilan säätämiseksi, himmennä valot älypistokkeen avulla automaattisesti, kun avaat television, tai sytytä valot anturista saatavalla signaalilla, kun astut huoneeseen.
 
Tämä kaikki on mahdollista Nedis® SmartLife -valikoiman tuotteilla. Valikoima laajenee entisestään ja tuo mukanaan uusia mahdollisuuksia.

SmartLife-valikoima

Helppo asuminen alkaa turvallisuuden tunteesta. Voit valvoa ja nauhoittaa kaikkea, mitä kodissasi tapahtuu laadukkailla turvakameroillamme, joihin voit myös puhua älypuhelimesi kautta kaksisuuntaisen äänitoiminnon ansiosta.

 

Tutustu tuotteisiin

 

SmartLife-anturit tarjoavat sinulle keinon hallita laitteitasi älypuhelimellasi tai äänelläsi ja ne voivat myös aktivoida laitteitasi automaattisesti. Tee antureista osa älykästä turvajärjestelmääsi tai käytä niitä vain liikeantureina, jotka kytkevät valot tai laitteet päälle, kun astut huoneeseen.

 

Tutustu tuotteisiin

 

 

Älypistokkeillamme teet mistä tahansa laitteesta älylaitteen. Kytke tai katkaise laitteiden virta etänä älypuhelimellasi tai äänelläsi tai ajasta esimerkiksi valaistuksesi, keittimesi tai lämpöhuopasi toimimaan juuri silloin kuin haluat. Kätevällä tehonvalvontalaitteella voit mitata laitteidesi energiankulutusta tietyllä hetkellä tai pitkällä aikavälillä. Älykäs asuminen on siis myös ympäristöystävällistä.

 

Tutustu tuotteisiin

 

Säädä SmartLife-lamppujen sävyä ja kirkkautta etänä tai automaattisesti. Luo täydellinen tunnelma tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – olipa kyseessä sitten elokuvailta tai romanttinen illallinen. Vaihda kotisi tavalliset valokytkimet älykkäisiin valokytkimiin, jotta voit ohjata nykyistä valaistusta automaattisesti tai etänä älypuhelimellasi tai äänelläsi. Lisäksi kytkimiä voi tietenkin yhä käyttää myös manuaalisesti.

 

Tutustu tuotteisiin

 

Lataa SmartLife-sovellus

Voit hallita ja valvoa kaikkia laitteitasi, kun siirryt älykkääseen elämäntapaan mobiilisovelluksemme avulla.

Et tarvitse kalliita yhdyskäytäviä tai monimutkaisia jakajia. SmartLife-valikoiman tuotteiden käyttämiseen tarvitset vain Wi-Fi-yhteyden.

Ajasta laitteesi ja luo niille tiloja tai hallitse kotiasi missä tahansa oletkin SmartLife-sovelluksella. Voit asettaa laitteet käynnistymään automaattisesti tiettyyn kellonaikaan tai valaistuksen, sään tai auringonvalon mukaan. Voit myös liittää ne toimimaan yhdessä minkä tahansa muun tuotteen kanssa.

Voit kertoa laitteillesi mitä haluat niiden tekevän Amazon Alexan ja Google Homen avulla.

SmartLife-sovellus on saatavilla ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -sovelluskaupasta.

 

Download de Nedis SmartLife app in de App store

Ontdek het op Google Play