Elä älykkäästi ja seuraa terveyttäsi Nedis SmartLifen avulla

Mikä on tärkeämpää kuin oma terveytesi ja läheistesi terveys? Yhä useammista lääketieteellisistä tuotteista kehitetään älykkäitä versioita, jotka tarjoavat monia etuja. Älykkäiden terveyslaitteiden suurin etu on niiden yhteys sovellukseen, joka antaa lisätietoa ja mahdollisuuden tietojen yhdistämiseen ja kokonaiskuvan saamiseen.

 

Näytä kaikki terveystuotteet

Tallenna ja seuraa mittauksia

Olipa kyse painosta, verenpaineesta, veren happipitoisuudesta tai lämpötilasta, ne vaihtelevat ajoittain. Yksi älykkäiden terveystuotteiden suurimmista eduista on, että mittaukset tallentuvat automaattisesti sovellukseen. Kun seuraat terveyttäsi, voit helposti pysyä mukana sen kehityksessä. Näin on helpompi seurata painoasi tai muita muutoksia, jotka voivat viitata terveysongelmiin, tai pitää sinut motivoituneena pitämään yllä ruokavaliota ja liikuntaa, kun tavoitepainosi on käden ulottuvilla.

Mittaaminen on tietämistä

Kun näet terveystietosi nopeassa yleiskatsauksessa, on helpompi tietää, mitä terveydellesi kuuluu. Terveytesi mittaukset säilyvät pitkään. Voit siis vertailla päiväkohtaisesti, viikkokohtaisesti, kuukausittain tai jopa vuosikohtaisesti. Tämä voidaan esittää näytöllä visuaalisesti ja selkeästi. Voit oppia lisää terveydentilastasi ja nähdä nopeasti, onko muutoksia tapahtunut. Voit myös hyvin helposti näyttää kuvaajan lääkärille, jotta hän voi neuvoa sinua paremmin.

Jaa tietoja turvallisesti muiden kanssa

Älykkäiden terveystuotteidemme käyttäjänä voit jakaa terveystietojasi etänä. Tämä voi olla hyödyllistä, jos läheisesi haluavat pitää sinua silmällä tai päinvastoin. Tallentamasi tiedot ja läheistesi tiedot ovat aina käsillä ja helposti luettavissa. Aseta ilmoituksia, kun tietty arvo saavutetaan. Nämä laitteet voivat jopa lähettää käyttäjän terveystietoja lääkärille tai muulle terveydenhuollon tarjoajalle reaaliajassa.

On enemmän

Energia

Hallitse kotisi energiankulutusta.

 

 

Lue lisää

Mukavuus

Luo täydellinen ilmapiiri kotiisi ja sen ympäristöön Nedis SmartLifen avulla.

 

Lue lisää

Turvallisuus

Pidä kotisi, omaisuutesi ja läheisesi turvassa Nedis SmartLifen avulla.

 

Lue lisää