Hallitse energiankulutustasi Nedis SmartLife -ohjelmalla ja tutustu siihen.

Enemmän kuin koskaan meidän on löydettävä keino käyttää energiaa tehokkaammin. Käyttämällä vain oikeasti tarvitsemaasi sähköä ja lämmitystä hyödyt sekä lompakostasi että planeetastasi. Tätä varten sinun on ensin ymmärrettävä energiankulutuksesi. Vasta sitten voit toimia sen mukaisesti ja saada sen hallintaan.

Saat tietoa laitekohtaisesti

Sähköyhtiösi näyttää kotisi kokonaisenergiankulutuksen, mutta ei listaa laitteita ja niiden sähkönkulutusta. Jos haluat vähentää sähkönkulutustasi, sinun on tiedettävä, mitkä tuotteet kuluttavat kuinka paljon sähköä. Energiamittarilla varustetulla älypistokkeella voit mitata, kuinka paljon sähköä kuluu tuotekohtaisesti. Näin tiedät, kannattaako jääkaapin tai kuivausrummun vaihtaminen uudempaan, energiaystävällisempään malliin. Voit myös käyttää älypistoketta saadaksesi selville kuinka paljon sähköä kuluu tuotteen valmiustilan aikana. Voit reagoida siihen kytkemällä laitteen pois päältä tai asettamalla aikataulun, jonka mukaan se kytkeytyy päälle silloin, kun tarvitset sitä.

 

Nedis SmartLife energiansäästö

Lämmitä vain tarvittaessa

Monissa tapauksissa lämmitys on suurin kustannuserä energialaskussa. Lämmityksessä säästämisellä on siis suurin vaikutus viivan alle jäävään lukuun. Voit aloittaa säästämisen jo ilman lämpötilan laskemista. Kytke vain lämmitys päälle huonekohtaisesti vain tarvittaessa. Nedis SmartLife -patteritermostaatillamme voit kytkeä patterin päälle tai pois etänä aikataulun perusteella tai toisen älylaitteen (esim. anturin) käynnistämänä. Laita se sammumaan automaattisesti, kun lähdet kotoa, tai kytke lämmitys automaattisesti päälle toimistossasi keskiviikkoisin, kun työskentelet kotona. Tämä älykäs patteriventtiili jopa sammuttaa lämmityksen, kun se havaitsee avoimen ikkunan aiheuttaman lämpötilan laskun, jolloin vältytään turhalta lämmitykseltä.

 

Näytä tuotteet

Säästä älykkäästi

Himmennä valoja, kun et ole huoneessa, tai laske kaihtimet alas, jotta lämpö pysyy poissa kesällä. Tämä onnistuu helposti käyttämällä sijaintisi tietoja sovelluksessa. Kun puhelimesi poistuu kiinteistöstä, valot, lämmitys tai tuuletin sammuvat automaattisesti. Tai käytä paikallista auringonnousua automaatiossasi kytkeäksesi valot pois tai päälle, kun aurinko laskee.

 

Näytä tuotteet

On enemmän

Mukavuus

Luo täydellinen ilmapiiri kotiisi ja sen ympäristöön Nedis SmartLife -järjestelmällä.

 

Lue lisää

Terveys

Seuraa ja paranna terveyttäsi

 

 

Lue lisää

Turvallisuus

Pidä kotisi, omaisuutesi ja läheisesi turvassa Nedis SmartLifen avulla.

 

Lue lisää