Tee se helpoksi itsellesi Nedis SmartLifen avulla

Älykäs koti on tietysti myös hauskaa! Se tekee niin monista asioista helpompia ja mukavampia. Lue täältä, miten Nedis SmartLife -tuotteet voivat edistää tätä.

 

Viihtyisä koti

Olipa talvi tai kesä, Nedis Smartlifen älykkäiden tuotteiden avulla voit aina varmistaa, että kodissasi on oikea lämpötila. Voit asettaa sen manuaalisesti tai automatisoida kaiken muiden älylaitteiden toimintojen tai ajoitusten perusteella, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä. 

Mukavuutta tuo myös se, että esimerkiksi valaistus kytkeytyy päälle ja pois antureiden perusteella. Porraskäytävällä oleva lamppu, joka syttyy hämärästi yöllä ja kirkkaasti päivällä - kun se on kerran käytössä, on vaikea elää ilman sitä.
 

 

Näytä tuotteet

Tulkoon valo!

Valaise kotisi Nedis SmartLifen erilaisilla valaisimilla. Meillä on laaja valikoima LED-polttimoista valonauhoihin ja koristevalaisimiin. Polttimoita voit käyttää valaisimissasi pöydän päällä, toimistossasi tai vaikka kylpyhuoneessa. Valonauhojen käyttäminen on hyvä tapa säädellä, kuinka paljon valoa haluat tiettyyn huoneeseen, esimerkiksi keittiössä kaappien alla tai leikkihuoneessa. Jopa puutarhajuhlissasi tai jouluna haluat varmasti luoda upean tunnelman, ja se onnistuu Nedis SmartLife -koristevaloilla!

 

Näytä tuotteet

Siivous

Robotti-imuri voi lakaista, imuroida ja mopata talon sillä välin, kun sinä teet jotain muuta tai jopa silloin, kun et ole kotona. Voit asettaa päivittäisen tai viikoittaisen siivousaikataulun tai lähettää robotti-imurin suoraan tiettyyn kohtaan kodissasi. Sinun ei enää tarvitse siivota itse - anna laitteiden tehdä työ.
Ehkä vielä tärkeämpää viihtyisän asunnon kannalta on puhdas, terveellinen ilma. Itsesäätyvien ilmankostuttimien avulla voit hallita ympäristöäsi ja luoda automaattisesti terveellisen, tasaisen ilmanlaadun huoneeseesi. Se on paras tapa estää homeen ja kosteuden muodostuminen kotiisi.

 

Näytä tuotteet
 

Kasvisto ja eläimistö

Päivittäisessä elämässämme emme voi unohtaa lemmikkejämme ja kauniita kasvejamme, jotka tarvitsevat huomiotamme. Näillä SmartLife-ratkaisuilla voit auttaa kasvistoa ja eläimistöä kotonasi ja sen ympäristössä. Aseta aikataulut lemmikkieläinten ruokkimista varten, kun et ole kotona. Voit ohjelmoida tarkasti, mihin aikaan päivästä tietty määrä ruokaa annostellaan. Huolehdi kasveistasi optimaalisesti ja anna niille aina oikea määrä vettä. Käytännöllisen kastelujärjestelmän ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan huolestua kuolleista tai heikoista kasveista, vaikka olisit lomalla. Aseta vain aikataulu Nedis SmartLife -sovelluksen avulla ja nauti terveistä ja vihreistä kasveista.

 

Näytä tuotteet

On enemmän

Energia

Hallitse kotisi energiankulutusta.

 

 

Lue lisää

Terveys

Seuraa ja paranna terveyttäsi

 

 

Lue lisää

Turvallisuus

Pidä kotisi, omaisuutesi ja läheisesi turvassa Nedis SmartLifen avulla.

 

Lue lisää