Tervetuloa Nedis Live Chat -tukeen

Me Nediksessä etsimme jatkuvasti tapoja palvella sinua paremmin. Osana sitoutumistamme kokemuksesi parantamiseen olemme siirtyneet käyttämään live-chattia ensisijaisena viestintäkanavana.

 

Miksi muutos?

Huomasimme, että puhelinlinjat voivat johtaa pitkiin odotusaikoihin ja tehottomampaan asiakaspalveluun. Live-chatin avulla saat välitöntä apua, ja asiamiehemme voivat ratkaista useita kyselyitä kerralla, mikä nopeuttaa ratkaisuaikoja.

Olemme myös ottaneet käyttöön automaattisen käännösominaisuuden, joten saat tukea haluamallasi kielellä, vaikka agentti ei puhuisikaan sitä.

 

Helppokäyttöinen

Kun olet kirjautunut sisään, chat-ikkuna ilmestyy automaattisesti näytön oikeaan alakulmaan.

 

Mitä tämä tarkoittaa sinulle?

Nedis-tukibottimme on suunniteltu ohjaamaan sinua verkkosivustomme itsepalvelualueille. Botti on vasta alkuvaiheessa ja saattaa vaikuttaa tällä hetkellä hieman yksinkertaiselta, mutta sen älykkyys kasvaa ajan myötä vuorovaikutuksessa kaltaistesi käyttäjien kanssa. Kun yhä useammat asiakkaat ovat vuorovaikutuksessa botin kanssa, siitä tulee asteittain yhä parempi antamaan hyödyllistä ja tarkkaa tietoa.

 

Inhimillinen apu

Jos haluat puhua mieluummin asiakaspalvelijan kanssa, voit helposti siirtyä live-chattiin työaikana.

Offline-tuki

Työajan ulkopuolella voit jättää kysymystäsi tai ongelmaasi koskevan viestin. Saat sähköpostivahvistuksen, ja otamme tikettisi vastaan heti, kun olemme takaisin työaikana.

Tehokkaampi palvelu

Uuden järjestelmämme avulla voimme ratkaista ongelmasi nopeammin käsittelemällä koko työmäärän tehokkaammin.

 

 

Uskomme, että nämä parannukset parantavat kokemustasi ja lisäävät tyytyväisyyttäsi. 

Kiitos, että valitsit Nedisin. Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua live-chat-palvelumme kautta!