Nedis SmartLife jouluvalaistus

 

Tästä joulusta tulee erityisen erityinen Nedis SmartLifen älykkäiden jouluvalojen avulla. Säädä valot juuri haluamallasi tavalla ja luo täydellinen tunnelma vuoden ihanimpaan aikaan. 

 

Katso kaikki SmartLife jouluvalot

Automatisoi

Laita valot syttymään ja sammumaan milloin haluat.
Aseta tietyt ajat jokaiselle viikonpäivälle tai aseta ne suhteessa auringonlaskuun/auringonnousuun tai jopa etäisyyteen kotoa!
 

Ääniohjaus

Vaikka et määrittäisi aikataulua, voit aina ohjata valoja puhelimellasi tai äänelläsi, jos yhdistät sen suosikkiääniavustajasi kanssa (Google Home, Alexa, Sirin pikakuvakkeet).
 

Värikäs

Tee lomastasi juhlavampi käyttämällä mitä tahansa haluamaasi väriä tai useiden värien yhdistelmää.
Vaihda väriä mielialasi tai muiden koristeiden mukaan.
 

Himmennettävä

Voit vaihtaa kirkkautta sovelluksesta käsin milloin tahansa tai jopa asettaa kirkkaustason eri vuorokaudenaikoina.
 

 

 

 

 

Täydellinen joulukuusi

Nedis Smartlife -valonarulla voit koristella kuusesi haluamallasi tavalla. Jopa 400 LED-valoa sisältävä älykäs valonjohto varmistaa, että jopa 2 metriä korkea kuusesi on joulukoristeiden kimalteleva keskipiste. Voit asettaa minkä tahansa värin, kirkkaan valkoisen tai kynttilänvalon, himmentää valoja ja jopa säästää energiaa ympäristöystävällisten LED-valojen avulla. 

 

Katso kaikki valojouset

Jääpuikot 

Koristele talosi älykkäillä jääpuikoilla, jotta talven tunnelma olisi mahdollisimman viihtyisä. Jääpuikkojono, jonka pituus on jopa 8 metriä ja jossa on 400 LED-valoa, saa ihmiset kääntämään päänsä, kun he kulkevat talosi ohi. Ohjelmoi ne haluamallasi tavalla ja aseta ne osaksi älykästä kotiasi. 

 

Katso kaikki jääpuikko jouset

Verkot ja verhot

 

Verkon ja verhon muotoiset jouluvalot muuttavat tilat maagisesti. Ripusta ne sisätiloihin luomaan viihtyisä, juhlava tunnelma tai ulos luomaan viehättävä puutarhakatos. Nämä monipuoliset valot tuovat joulun tunnelmaa mihin tahansa ympäristöön ja saavat jokaisen hetken säihkymään taikaa.

 

Katso kaikki verkot ja verhovalaisimet

 

 

 

Puun muotoiset valot

Joulukuusen muotoiset valot tuovat joulukoristeeseen omituisen kosketuksen. Ripusta ne lipputankoon tai puutarhassa olevaan puuhun. Nämä kuusenmuotoiset valot luovat lämpimän ja viehättävän tunnelman, joka sopii täydellisesti kodikkaaseen jouluaiheiseen tunnelmaan. Lisäksi voit järjestää ne myös kattokruunun muotoisiksi, jolloin saat aikaan ainutlaatuisen valaistusnäytöksen.

 

Katso kaikki puun muotoiset valot

 

 

Party valot

Lisää juhlatunnelmaa vuoden ihanimpaan aikaan. 

 

Lue lisää

Virta kaikki

Käytä turvallisia ja käteviä virtajohtoja jouluvalojen liittämiseen.

 

Lue lisää

Älykkäät pistokkeet

Tee myös perinteisestä valaistuksesta älykäs 

 

Lue lisää