Lisävarusteita pelaamiseen Nedisiltä

Nedisiltä löydät kaiken, mitä tarvitset pelikokemuksesi parantamiseen. Laajassa valikoimassa on nykyaikaisia ja muotoilultaan houkuttelevia pelitarvikkeita, kuten äänijärjestelmiä, kuulokkeita, hiiriä, hiirimattoja, näppäimistöjä ja pelipadeja. Näin voit keskittyä täysin intohimoosi parhaiden teknisten laitteiden avulla, ja vieläpä hyvään hintaan.

 

Katso kaikki pelituotteet

 

Pelituotteet Hiiret

Paranna pelikokemustasi Nedisin pelihiirellä. Valikoimamme pelihiiret on suunniteltu edistyksellisillä ominaisuuksilla, kuten tarkkuusantureilla, säädettävällä DPI:llä, ohjelmoitavilla painikkeilla ja ergonomisella muotoilulla. Näiden ominaisuuksien avulla saavutat paremman tarkkuuden, nopeuden ja mukavuuden. Lisäksi pelihiiremme tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle, joten saat parhaan mahdollisen suorituskyvyn edulliseen hintaan.

 

 

Pelituotteet Näppäimistöt

Vie pelaamisesi uudelle tasolle Nedisin pelinäppäimistöllä. Pelinäppäimistövalikoimassamme on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten anti-ghosting, ohjelmoitavat näppäimet ja mekaaniset kytkimet, jotka mahdollistavat nopeamman ja tarkemman pelaamisen. Lisäksi RGB-valaistus tuo asetukseesi ripauksen tyyliä. Ergonomisen muotoilun ja monien eri tyylien ansiosta voit pelata mukavasti tuntikausia. Nedis-pelinäppäimistöt tarjoavat erinomaista vastinetta rahalle, sillä ne tarjoavat laadukasta suorituskykyä edulliseen hintaan.

 

Pelituotteet Headsetit

Hanki kilpailuetua pelaamiseen Nedisin pelikuulokkeilla. Pelikuulokevalikoimassamme on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten melua vaimentavat mikrofonit, upea surround-ääni ja mukava over-ear-muotoilu pitkiä pelisessioita varten. Selkeän viestinnän ja erinomaisen äänenlaadun ansiosta kuulet jokaisen äänitehosteen ja voit keskustella joukkuetovereidesi kanssa helposti. Lisäksi pelikuulokkeissamme on kestävä rakenne ja tyylikäs muotoilu. Nedisin avulla voit kokea laadukkaat pelikuulokkeet edulliseen hintaan, jotka sopivat erinomaisesti sekä satunnaisille että ammattilaispelaajille.at a great price, perfect for both casual and professional gamers.

Create an awesome room

Mahtavan pelisuorituskykynsä lisäksi Nedis-tuotteet voivat myös parantaa huoneesi estetiikkaa. Kun valaistus voidaan asettaa haluamiisi väreihin, voit kokea pelejä kuin koskaan ennen visuaalisesti upeassa ympäristössä.

 

Pelituotteet Kaiuttimet

Paranna pelikokemustasi Nedis-pelikaiuttimien avulla. Kaiutinvalikoimamme tarjoaa erinomaisen äänenlaadun ja voimakkaan basson, joka tekee kaikista äänitehosteista ja ääniraidoista kristallinkirkkaita.  Kaiuttimemme sopivat erinomaisesti pelaamiseen ja musiikin kuunteluun. Lisäksi pelikaiuttimissamme on tyylikäs muotoilu ja kompakti koko, joten ne on helppo asentaa ja ne sopivat täydellisesti mille tahansa työpöydälle. Nedisin avulla saat laadukkaat pelikaiuttimet edulliseen hintaan, jolloin voit uppoutua täysin suosikkipeleihisi.

 

Peliohjaimet

Koe pelaaminen ennennäkemättömällä tavalla Nedisin peliohjaimella. Ohjainvalikoimassamme on edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten ohjelmoitavat painikkeet, kaksoistärinäpalaute ja langaton liitettävyys, jotka antavat sinulle tarkan hallinnan ja mukaansatempaavan pelikokemuksen. Ohjaimissamme on ergonominen muotoilu ja kestävä rakenne, mikä takaa mukavan pelaamisen ja pitkäaikaisen käytön. Nedisin avulla saat laadukkaat PC-peliohjaimet edulliseen hintaan, jotka sopivat erinomaisesti sekä satunnaisille että vakaville pelaajille.

 

Rakenna täydellinen kokoonpano

 

 

Älykäs valaistus

Luo täydellinen huone, joka sopii yhteen pelivälineidesi värien kanssa.

 

Katso tuotteet

Verkkokamerat

Voit suoratoistaa pelisession 4K:ssa Jaa pelitaitosi.

 

Katso tuotteet

Rengasvalot

Rengasvalot jalustalla, johon voit kiinnittää videokameran tai puhelimen ja luoda striimejä ja vlogeja.

 

Katso tuotteet

 

 

Myös tärkeää:

Nopeat HDMI-kaapelit

Huippuluokan High Speed HDMI™ -kaapeleilla saat parhaan mahdollisen äänen- ja kuvanlaadun.

USB-keskittimet

Yhdistä kaikki laitteesi ja oheislaitteesi

Kytkimet

Mikään ei voita nopeaa langallista internet-yhteyttä.

CAT6 musta UTP-kaapeli

Yhdistä laitteesi nopeilla ja tyylikkäillä UTP-kaapeleilla.

Kaapelinhallinta  

Koska kukaan ei pidä siitä, että johtoja on kaikkialla.

Jatkopistorasiat

Anna laitteillesi virtaa ylijännitesuojalla.

Paristot

Pysy virrassa

Monitorin kiinnikkeet

Kiinnitä näytöt parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi.