Nedis® Bluetooth® -kaiuttimet saumattomaan äänentoistoon

Musiikkia voi toistaa helposti älypuhelimella, joten kaikki voivat toistaa suosikkikappaleitaan tällä Bluetooth®-kaiuttimella. Se on kuitenkin enemmän kuin pelkkä musiikkia soittava laite: Bluetooth®-kaiutin on osa päivittäistä elämää, ja se kuvastaa käyttäjänsä henkilökohtaista tyyliä ja mieltymyksiä.

 

Kun haussa on täydellinen käyttökokemus, kaiuttimen ulkoasu, tuntuma ja tekniset ominaisuudet ovat aivan yhtä tärkeitä kuin sen Bluetooth®-yhteys. Nedis on ymmärtänyt tämän, ja siksi olemme lisänneet eri kokoja, malleja ja ominaisuuksia Bluetooth®-kaiutinvalikoimaamme.

Bluetooth®-tekniikkaa käytetään yli kolmessa miljardissa laitteessa maailmanlaajuisesti.

Bluetooth®-ääni

Anna kaikkien toistaa lempimusiikkiaan näistä kannettavista, kevyistä kaiuttimista ilman rajoittavia virtakaapeleita. Kaiuttimen akku kestää useita tunteja, joten voit kuunnella musiikkia pitkään ilman lataamista. Nedis® Bluetooth® -kaiuttimet sopivat hyvin kiireiseen, urheilulliseen, juhlan täyteiseen tai perhekeskeiseen elämäntyyliin ja oikeastaan kaikkiin hetkiin.

Ominaisuudet

Pieni, kevyt ja langaton

Toiset tarvitsevat musiikkia mukaan rannalle, toiset suihkulaulun säestykseksi, tanssihetkiin ruuanlaiton lomassa tai vaikkapa myöhäisillan grillijuhlia varten. Löydät meiltä täydellisen ratkaisun kaikkiin tilanteisiin. Valittavanasi on useita eri kokoisia ja painoisia tuotteita. Voit valita pienen kannettavan kaiuttimen tai suuren, tukevamman laitteen, jota on kuitenkin aivan yhtä helppo käyttää.

Kun Bluetooth®-kaiuttimien sisäänrakennettu akku on ladattu täyteen, voit kuunnella musiikkia langattomasti useiden tuntien ajan. Tuntimäärä voi vaihdella sarjan mukaan. Kaiuttimet voi myös jättää kiinni virtalähteeseen, jolloin voit nauttia musiikista loputtomasti.

Lue lisää näistä ominaisuuksista

 

TWS

Jotkin kaiuttimistamme tukevat True Wireless Stereo -tekniikkaa. Tämän tekniikan avulla voit kytkeä kaksi samanlaista kaiutinta toisiinsa. Älypuhelin – tai muu suoratoistoon käytettävä laite – tunnistaa kaksi Bluetooth® speakers -kaiutinta ”yhdeksi” laitteeksi, mikä mahdollistaa saman kappaleen toistamisen samanaikaisesti kahdesta kaiuttimesta. Asenna TWS Bluetooth® speakers -kaiuttimet olohuoneeseen, muualle taloon tai vaikka puutarhaan, ja luo todellinen stereoäänikokemus. Nauti upeasta äänentoistosta!

 

Sisäänrakennettu mikrofoni

Joissakin kaiuttimissa on sisäänrakennettu mikrofoni. Tämän toiminnon ansiosta käyttäjä voi myös soittaa puhelun kaiuttimen kautta! Voit soittaa ystäville tai perheenjäsenille helposti kaiuttimien avulla tai aloittaa ryhmäkeskustelun, kun kaiuttimen ympärillä on useita henkilöitä.

 

Vedenpitävä

Pieni sade ei häiritse juhlia, ja voit huoletta käyttää kaiutinta kosteissa tiloissa, kuten kylpyhuoneessa. Nedis® tarjoaa valikoiman IPX4-, IPX5- ja IPX7-luokan vedenkestäviä kaiuttimia. Kaiuttimen voi valita erilaisen vedenkestävyysvaatimuksen mukaan riippuen siitä, tarvitsetko sille suojauksen vain pieneltä tihkusateelta vai kunnon vesiroiskeilta. IP-luokkamerkintöjen (International Protection Marking) avulla löydät helposti etsimäsi vedenkestävyystason.