Älykäs latausratkaisu

Sähkö- ja elektroniikkalaitteilla on suuri merkitys kaikkien elämässä. Virran loppumista ei voi välttää, joten lataamisen pitäisi olla niin helppoa, nopeaa ja älykästä kuin mahdollista. 

 

Yksi ratkaisu kaikille laitteille

  • Helppo: monikäyttöinen ja kaksipuolinen liitin

  • Nopea: jopa 70 % nopeampi lataus

  • Älykäs: laitteen mukaan säätyvä syöttöteho

Miksi kannattaa valita USB Power Delivery?

Nykyään ihmiset liikkuvat paljon ja kuljettavat laitteita mukanaan. Virran täytyy riittää, jotta ajan saa hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla. Nedisin® Power Delivery -ratkaisut helpottavat elämää ja vastaavat päivittäisiin tarpeisiin. 

USB Power Delivery -tekniikalla lataaminen sujuu aiempaa nopeammin, turvallisemmin ja ympäristöystävällisemmin. Jopa 100 watin tehon ja monikäyttöisyyden ansiosta tämä ratkaisu sopii kaikenlaisiin laitteisiin, kuten älypuhelimiin, tabletteihin, kannettaviin ja äänentoistolaitteisiin. Ota Power Delivery valikoimaasi, äläkä heitä hukkaan tulevaa myyntimahdollisuutta.

USB Power Delivery

Tunnetut valmistajat, kuten Apple, LG, Google, Dell ja monet muut, ovat tuotteissaan ottaneet käyttöön USB-C- ja Power Delivery -tekniikan. USB Power Delivery technology -tekniikalla on monia etuja USB-C-tekniikan todettujen hyötyjen lisäksi: se on monikäyttöinen, ohut ja jo nyt edeltäjiään nopeampi.

 

Thumbnail

Power Delivery on helppo

Kaikilla on yhä enemmän erilaisia sähkölaitteita. Kannettava, tabletti, näyttö, virtapankki ynnä muita. Jokaisen laitteen mukana tulee oma johto ja sovitin, jokaisessa laitteella on virtaliitin ja jokaisen laitteen tehontarve on erilainen. USB-C on USB-tekniikka, joka mahdollistaa siirtymisen yhteen loppukäyttäjille tarkoitettuun ratkaisuun. 

USB-C-PD on monikäyttöinen tekniikka, jota voi käyttää lataamiseen ja tiedonsiirtoon ja joka soveltuu äänen- ja kuvantoistolaitteisiin. Siksi valmistajien on helppo siirtyä käyttämään USB-C-PD-tekniikkaa laitteissaan. Kaksipuolinen liitin sopii molemmin päin, joten liittäminen onnistuu tarkistamatta, miten päin liitin on. 

USB-C-PD-tekniikan etuna on, ettei sinun tarvitse huolehtia laitteen saamasta tehosta. Älykäs piirisarja tunnistaa laturiin kytketyn laitteen ja säätää sähkötehon vaaditulle tasolle.

Power Delivery on nopea

Power Delivery säästää lataamisesta huolehtimiselta. Onko laitteen akku vähissä? Voit ladata sen nopeasti. Power Delivery -tekniikalla voi ladata jopa 70  nopeammin. Älykkään piirisarjan ansiosta se onnistuu ilman liittimen tai liitetyn laitteen ylikuormitusta. Entistä nopeammat USB-C-PD-ratkaisut ovat turvallisempia kuin aikaisemmat USB-tuotteet. 

Power Delivery on älykäs

Joskus on vaikea tietää, mitkä liittimet ja kaapelit sopivat eri laitteisiin. USB-C on yleistymässä kaikkiin laitteisiin sopivana ratkaisuna, jolle älykäs Power Delivery -tekniikka on hyvä lisä. USB-C-PD-tuotteiden älykäs piirisarja varmistaa, että laturiin liitetty laite saa vain sen verran tehoa kuin tarvitsee. Tämä parantaa turvallisuutta, suojaa laitteita ja lisää niiden käyttöikää sekä säästää energiaa. 

Loppukäyttäjät ovat alkaneet arvostaa kahta viimeistä kohtaa entistä enemmän. Älypuhelin, älykello, langattomat kuulokkeet tai mikä tahansa muu laite voi olla aika kallis. Vaikka asiakas saisi laitteen edullisesti, hän ei halua lyhentää sen käyttöikää. Power Delivery estää ylikuormituksen. Kestävyyden lisäksi laitteella on toinenkin etu: entistä vähäisempi energiankulutus.  
 

Mitä on syytä tietää Power Delivery -tekniikasta?

Yleiskatsauksesta saattaa olla hyötyä. Seuraavat asiat on syytä tietää USB-C-kaapelista tai PD-laturista.

Laptop 29-100W
Tablet 18-30W
Smartphone 18-30W
Small devices  18-30W

Kaikki Nedisin® USB Power Delivery -tuotteet ovat USB Implementers Forum, Inc:n vaatimusten mukaisia. Kyseessä on voittoa tavoittelematon järjestö, joka tukee USB-tekniikan kehitystä ja kehityksen tulosten toteuttamista. Toteutukseen ja markkinoille tuomiseen kuuluu seuraavien osa-alueiden testaus: 

  • Laatu
  • Turvallisuus
  • Yhteensopivuus

USB-C on ohuin ja uusin USB-liitin, jolla on useita etuja.

  • Monikäyttöinen ratkaisulataamiseen, tiedonsiirtoon sekä äänen- ja kuvantoistoon
  • Nopeampi kuin aiemmat USB-sukupolvet
  • Ohut ja helppo mahduttaa ohuisiin laitteisiin
  • Kaksipuolinen liitin, ei ylä- tai alapuolta