Turvallisuus ja Valvonta –
helposti kotiin ja toimistoon

Turvallisuuden tunteelle ei voi määrittää hintaa, mutta sen ei kuitenkaan tarvitse maksaa maltaita. Nedis®-tuotteiden avulla voit olla varma, että omaisuutesi on turvattu – olit sitten kotona tai et.

Suojaa elämäsi tärkeimmät asiat

Kodin tai työpaikan turvajärjestelmän asentaminen ei vaadi sähköinsinöörin taitoja. Avaa vain tuotteen pakkaus ja liitä tuote laitteeseesi, niin olet valmis.

 

Näytä kaikki verkkokauppamme tuotteet

Ilmaisimet – Herkissä ilmaisimissamme on sisäänrakennetut sireenit, jotka ilmoittavat mahdollisista vaaroista.

Etsitpä sitten savu-, kaasu-, lämpö-, häkä- tai vesivuodonilmaisimia, meiltä löydät laajan valikoiman erilaisia laitteita ja malleja.
 

Näytä kaikki verkkokauppamme tuotteet

Hiilimonoksidi

Tämä häkäilmaisin kestää käytössä jopa kymmenen vuotta ja on 75 % useimpia häkäilmaisimia pienempi. Ilmaisimen tehokas anturi ja kovaääninen hälytys varoittavat heti, kun vaara havaitaan.

Näytä tuote

Savuilmaisin

Savuilmaisimissa on pitkäkestoiset paristot ja pitkä käyttöikä. Erittäin pieni malli on kooltaan on vain 43 x 43 mm, joten se mahtuu mihin tahansa tilaan.

Näytä tuote

Ohjattava Vuodonilmaisin

Havaitsee mahdolliset vesivuodot varhaisessa vaiheessa ja vaikeapääsyisissä paikoissa. Ilmaisin myös muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon ja lähettää reaaliaikaisen ilmoituksen älypuhelimeen.

Näytä tuote

Nedis® SmartLife

Helppo asuminen alkaa turvallisuuden tunteesta. Voit valvoa ja nauhoittaa kaikkea, mitä kodissasi tapahtuu laadukkailla turvakameroillamme, joihin voit myös puhua älypuhelimesi kautta kaksisuuntaisen äänitoiminnon ansiosta.

Kodin Suojaus – Etsitkö tapoja valvoa kotiasi?

Tarjoamme erilaisia ratkaisuja. Valikoimamme sisältää esimerkiksi valekameroita, jotka karkottavat tunkeilijat, ja ratkaisuja,
jotka havaitsevat liikkeen ja ilmoittavat sinulle siitä viestillä.
 

Näytä kaikki verkkokauppamme tuotteet

Valekamera

Etsitkö edullisia ratkaisuja, jotka menevät täydestä? Kokeile Valeturvajärjestelmää. Ammattimainen ja realistinen muotoilu säikäyttää tunkeilijat tiehensä. Edullinen ja tehokas.

Näytä tuote

Ovisilmäkamera

Katso kuka on ovellasi, vaikka et olisi kotona. Järjestelmä lähettää ilmoituksen älypuhelimeesi, kun joku on ovellasi tai sen lähettyvillä. Aloita videopuhelu puhuaksesi kävijälle tai katso tallennetuista kuvista, kuka on tänään käynyt ovellasi. 

Näytä tuote

IP-Turvakamera

IP-Kameroita on saatavana eri malleissa sisä- ja ulkokäyttöön. Valitse malli, joka tallentaa kuvia ja jonka kautta voit kuunnella kameran edessä olevia henkilöitä ja puhua heille.

Näytä tuote

Koko Kodin Turvajärjestelmä