Pidä läheisesi ja omaisuutesi turvassa Nedis SmartLifen avulla.

Kodin turvaaminen älykkäällä tavalla on nyt helpompaa kuin koskaan. Käyttämällä nykyaikaisia älykkäitä kameroita tai ovikelloja voit pitää omaisuuttasi ja tärkeimpiäsi aina silmällä.

Älykäs valvonta

Kotisi turvaaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Nedis SmartLife -kameroiden ja video-ovikellojen avulla näet aina, mitä kotonasi ja sen ympäristössä tapahtuu. Nämä kamerat voidaan asentaa haluamallasi tavalla. Voit valita tallentamisen vain tiettyinä aikoina tai vain silloin, kun henkilö havaitaan. Videoleikkeet tallennetaan turvallisesti kameraan SD-kortille tai valinnaisesti pilvipalveluun. Näin sinulla on aina pääsy aiempiin tallenteisiin tai live-näkymä nykyisestä tilanteesta.

 

Näytä kaikki kamerat ja video-ovikellot

Älykkäät anturit

Kodin turvaaminen voidaan tehdä myös erilaisten antureiden avulla. Nämä anturit voivat havaita, onko ovi tai ikkuna auki tai kiinni. Ne voivat myös havaita, jos henkilö astuu huoneeseen. Nedis SmartLife -sovelluksen avulla voit asettaa toimintoja toiselle älykkäälle tuotteelle, kun anturi aktivoituu. Tietenkin älypuhelimeesi voidaan myös lähettää ilmoitus, kun anturi aktivoituu. Sen sijaan, että kamerat tai anturit vain hälyttävät, ne voivat tehdä paljon enemmän yhdistämällä ne muihin tuotteisiin, kuten valoihin tai sireeniin, ja pelotella näin tunkeilijoita.

 

Näytä kaikki anturit

Savu-, CO- ja kaasuilmaisimet

Turvallisuuteen kuuluu myös suojautuminen tulipalolta, hiilidioksidi- ja kaasuvuodoilta. Nedis SmartLife -valikoimassa on useita tunnistimia, jotka voivat havaita savun, hään ja jopa kaasun. Ilmaisimen antaman äänekkään hälytyksen lisäksi saat myös ilmoituksen puhelimeesi. Kun yhdistät ilmaisimet muihin SmartLife-tuotteisiin, voit luoda skenaarioita, joiden avulla valot syttyvät ja ikkunaluukut aukeavat automaattisesti hätätilanteessa. Älykäs savunilmaisin voidaan myös yhdistää älyvaloihin, jolloin valot syttyvät automaattisesti yöllä, kun savuilmaisin aktivoituu, eikä sinun tarvitse etsiä valokatkaisijaa.

 

Näytä kaikki ilmaisimet

Pysy turvassa älykkään valaistuksen avulla

Hallitset kotisi valosäätöjä yhdellä sovelluksella. Sinun ei tarvitse edes olla kotona! Ohjaa kaikkia valojasi mistä tahansa. Voit sytyttää valot, kun ajat töistä kotiin, jotta et saavu pimeässä. Käytä sovellusta aikataulujen luomiseen. Himmennä valoja illallisaikaan tai anna niiden syttyä automaattisesti aamukahdeksalta. Voit jopa automatisoida valot käyttämällä sovelluksen maantieteellistä sijaintia. Jos puhelimesi on lähellä kotiasi, valot syttyvät automaattisesti. Tai käytä paikallista auringonnousu- tai auringonlasku-aikaa automaatiossa, jotta valot sammuvat tai syttyvät auringon laskiessa.

 

Näytä kaikki valot

On enemmän

Energia

Hallitse kotisi energiankulutusta.

 

 

Lue lisää

Mukavuus

Luo täydellinen ilmapiiri kotiisi ja sen ympäristöön Nedis SmartLifen avulla.

 

Lue lisää

Terveys

Seuraa ja paranna terveyttäsi

 

 

Lue lisää