Varustaudu talven seikkailuihin

Katsot jyrkkää rinnettä alaspäin ja valmistaudut laskuun. Kaikki varusteet ovat kunnossa, joten nyt voit vain antaa mennä. Nähdään alhaalla!

Pakkaspäivän retkeen tai aktiviteettiin valmistautuminen on hauskaa ja jännittävää. Olet ehkä lähdössä viettämään päivää ystäväporukassa tai haluat kenties vain nauttia laatuajasta perheesi seurassa. Action-kamerat, varavirtalähteet, kaapelit, kamerat, kameravarret ja muut varusteet auttavat sinua ottamaan kaiken irti hiihtoretkestä tai luistelureissusta.

älä enää kadota auton tai hotellihuoneen avaimia

Turvallisuus ensin!

Laskettelurinteen puhtaanvalkoisessa lumessa on jotain taianomaista. Laskun tuomasta huumaavasta vapaudentunteesta haluaisi pitää ikuisesti kiinni. Koska kaikki varusteesi ovat kunnossa, uskot vakaasti pääseväsi alas yhtenä kappaleena. Muista kuitenkin, että turvallisuus on aina etusijalla.

Hätätilanteen varalta näitä tuotteita kannattaa olla valmiina:

  • Vettä, takkeja ja peittoja
  • Taskulamppuja ja/tai heijastavia kylttejä
  • Vara-akku tai varavirtalähde

Ole varovainen kuvaamisen aikana

Tarkkaile ympäristöäsi. Myös muut laskettelijat ja lumilautailijat liikkuvat alaspäin tai yrittävät tehdä temppuja half-pipessa. Varmista paitsi omasi, myös muiden turvallisuus. Kevyet kameramme sopivat liikkuvaan kuvaamiseen, ja tehokkaat kameravartemme auttavat sinua säilyttämään tasapainon kuvaamisen aikana.

Puku päälle
Oikeanlaiset laskettelu- tai lumilautailuvarusteet takaavat, että olet valmis erilaisiin tilanteisiin. Lämpimien vaatteiden lisäksi mukaan kannattaa varmuuden vuoksi ottaa esimerkiksi taskulamppu. Myös varavirtalähde on hyödyllinen siltä varalta, että puhelimen akku pääsee loppumaan.

Matkan aikana

Ennen kuin talvinen seikkailu voi alkaa, on päästävä kohteeseen. Sää ja olosuhteet voivat vaihdella, mistä syystä valmistautuminen on kaiken A ja O. Varmista, että auto on pakattu turvallisesti, eikä matkustamossa loju raskaita esineitä kiinnittämättöminä.

Oletko lähdössä pitkälle matkalle upeisiin kohteisiin ja haluat käyttää hyödyllisiä laitteitasi missä ja milloin tahansa?

Tutustu varavirtalähteisiin, kaapeleihin, kolmijalkoihin ja muihin vastaaviin tuotteisiin, jotka helpottavat matkaasi. 

Matkan kuvaaminen kojelautakameralla voi osoittautua hyödylliseksi mahdollisessa onnettomuustilanteessa.

Taltioi jokainen liike

Kaikki hienon tempun tai laskun joskus kokeneet ovat varmasti ajatelleet: ”Vau, kunpa kaikki näkisivät tämän.” Toisaalta jokainen rinteessä koskaan kaatunut varmasti toivoo, ettei hänen kyntämistään olisi ollut todistamassa kukaan. Omilla tallenteillasi vastaat itse siitä, mitä kokemuksia editoit, jaat ja elät uudelleen.

Loistavien action-kameroidemme ja lisävarusteidemme joukosta löydät aina tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Kiinnitä action-kamera kypärään tai vaatteisiin – käyttötavalla ei ole väliä, sillä kameran käsittely käy helposti. Vedenpitävä kotelo ja tiiviistä materiaalista valmistetut lisävarusteet takaavat, ettei sääolosuhteista tai muista ympäristötekijöistä tarvitse huolehtia.

Action-kamerat

Tallenna jokainen hetki

nedis logo

Lämmittelyn aika

Rentoutuminen on yhtä tärkeää kuin toiminta. Muistele rauhassa hauskaa päivää perheen ja ystävien kanssa. Takan edustalle käpertyminen olisi ihanaa, mutta tulisijan valmisteleminen – ja valkean hiivuttua myös siivoaminen – vievät oman aikansa. Ulkona vietetyn päivän jälkeen olet ansainnut helpon keinon rentoutumiseen ja lämmittelyyn. Sähköiset lämmittimet ovatkin nopea apu huoneeseen kuin huoneeseen.