Huoletonta pakkausten yhdistelyä

Kun tarjolla on selkeä pakkauskonsepti, asiakkaasi löytävät helpommin etsimänsä. Selkeät tuotevalikoimakonseptimme, kuten Fresh Green, Stylish Titanium ja Themed, tarjoavat juuri tällaista johdonmukaisuutta ja selkeyttä. Voit lisätä Nedis®-valikoimien tuotteita valikoimaasi vapaasti sekoittamatta tuotemerkkejä tai ulkoasua ja tuntumaa. Pääset itse valitsemaan haluamasi tuotteet tuhansien tuotteiden valikoimasta ja voit luoda juuri sinun asiakkaillesi suunnatun tuotevalikoiman.

Fresh Green

Kirkas vihreä väri on tämän konseptin tunnus, ja se antaa pakkauksille raikkaan ulkonäön. Fresh Green -konsepti on saatavana kaikissa tuoteryhmissä: Älykkäät ja Liitettävät Laitteet, Koti ja Asuminen, Ääni ja Kuva sekä Mobiili ja Media. Fresh Green -valikoimiemme helppokäyttöiset tuotteet antavat hyvää vastinetta rahalle.

Kaikissa pakkauksissa on selkeät, tekniset tiedot ilmoittavat kuvakkeet, helppolukuiset monikieliset kuvaukset ja QR-koodi, joka vie käyttäjän suoraan aloitussivulle.

Stylish Titanium

Titaaninväriset ääriviivat ovat Stylish Titanium -tuotepakkausten symboli. Ylellinen ulkonäkö ja tuntuma vastaavat pakkauksen sisältöä. Stylish Titanium -tuotteet ovat ulkoasultaan tyylikkäitä ja ne on varmistettu ensiluokkaisista materiaaleista. Pakkauksessa oleva kolmikantakuvake kertoo, mitä suunnittelukonseptia ja materiaaleja tuotteen valmistuksessa on käytetty.

Kaikissa pakkauksissa on selkeät, tekniset tiedot ilmoittavat kuvakkeet, helppolukuiset monikieliset kuvaukset ja QR-koodi, joka vie käyttäjän suoraan aloitussivulle.

Pelimallisto

Pelaajat tietävät, mitä haluavat ja tarvitsevat. Heidän upeat maailmansa tarvitsevat upeita tuotteita. Me tiedämme tämän, ja niin varmasti sinäkin. Päästimme siksi luovuuden valloilleen Nedis®-pelimallistossamme. Tummanpuhuva ulkoasu, liekehtivä lohikäärme ja lentävät kipinät tekevät tästä pakkauskonseptista ainutlaatuisen. Erityinen logo, jossa on lohikäärmeen pää, kynnet ja häntä ympyrän muodossa, esiintyy sekä pakkauksissa että itse tuotteissa.

Action-kameramallisto

Meidät on luotu tutkimusmatkailijoiksi. Uusien, upeiden näkymien löytäminen, urheilusuoritukset korkealla vuoristossa ja sukellukset syviin meriin ovat sanoinkuvaamattomia kokemuksia. Nedis®-merkin action-kameroilla voit ikuistaa tällaiset hetket. Näitä tuotteita ei ole suunniteltu vain extreme-urheiluun, kuten lumilautailuun tai maastopyöräilyyn, vaan myös vaeltajia ja telttailijoita ajatellen. Tämä näkyy pakkauksen suunnittelussa. Kaikkien pitäisi pystyä saamaan jonkinlainen kuva tuotteesta. Selkeä ikkuna ja hyvälaatuiset kuvat vievät ajatukset hetkessä adrenaliinintäyteisiin seikkailuihin.

SmartLife-mallisto

Älykäs teknologia on hetken kuumin trendi. Yhä useammat arjen tavarat liitetään älypuhelimiimme. SmartLife-tuotesarjamme on osa tätä kehitystä. Uusi tulevaisuutta ajatellen suunniteltu pakkaus on puhdaslinjainen ja moderni. Pakkaus sisältää tuotekuvia, selkeät kuvakkeet ja monikieliset kuvaukset. Pakkaukseen on myös tarvittaessa lisätty lisätietoja tuotteesta. Esimerkiksi älypolttimoissa on energiamerkintä.