Erinomaiset myyntipakkaukset ja hyvä palvelu – siinä kaikki mitä tarvitset

Tutkimukset osoittavat, että pakkaukset ovat tärkeä osa asiakkaan ostokokemusta. Se auttaa asiakkaita ostopäätöksessä, lisää asiakastyytyväisyyttä ja sillä voi lisäksi olla tärkeä osa tuotevalikoimassasi. Nedis®-tuotteet pakataan ja suljetaan erilaisiin pakkauksiin, jotka on suunniteltu erilaisia liiketoiminta-aloja ja asiakkaita varten.

Kokemus on valttia

Meillä on yli 35 vuoden kokemus, joten tiedämme, mitä pakkauksissa tulee ottaa huomioon. Suunnittelijamme ovat siksi määrittäneet tietyt elementit, joiden avulla jokaiselle kohderyhmälle voidaan luoda omat intuitiiviset pakkaukset. Riippumatta siitä, teetkö ostoksia verkossa tai myymälässä, pitkän harkinnan tuloksena tai heräteostoksena, ostopäätöksen teossa auttavat tietynlaiset tiedot.

✓ Hyvät tuotekuvat ja kuvitus

Tuotteet ovat jokaisen laatikon, muovi- ja kuplapakkauksen kulmakivi. Hyvät tuotekuvat tai ikkunat, joista itse tuotetta voi tarkastella, ovat toimivia ratkaisuja. Elämäntapaan liittyvä kuvitus liittää tuotteen ostajan mielessä tiettyyn elämäntapaan, toimintaan tai huoneeseen. Se auttaa ostajaa tekemään nopeita päätöksiä.

✓ Helpot itsevalintakuvakkeet

Nedis® loi pakkauksiinsa älykästä myyntiä tehostavat helposti tarkasteltavat kuvakkeet, eli itsevalintakuvakkeet. Jokaisessa pakkauksessa on valikoima helposti ymmärrettäviä kuvakkeita, jotka kertovat tuotteen eduista ja sen tärkeimmistä ominaisuuksista ja auttavat siten kuluttajaa tekemään oikean ostopäätöksen hetkessä.

Kuvakkeilla on tietty rakenne. Tärkeimmät tekniset tiedot on helppo tarkistaa kuvakkeen koon ja värin perusteella. Asiakkaan on helppo vertailla esimerkiksi kahta tai kolmea tuotetta keskenään. Vertailua helpottavat myös kuvakkeissa annettujen tietojen määrä. Mitä enemmän kuvakkeita pakkauksessa on, sitä ainutlaatuisempi tuote on kyseisessä kategoriassa.

✓ Selkeät monikieliset kuvaukset

Nopean silmäilyn jälkeen kuluttaja haluaa ehkä tietää lisää tuotteesta ennen ostopäätöksen tekemistä. Selkeät tiedot kuluttajan omalla kielellä voivat olla ratkaiseva asia päätösprosessissa.

✓ QR-koodi

Joskus kuluttaja kaipaa lisätietoja. Nedis®-pakkaukset takaavat, että asiakas löytää kaipaamansa tiedot helposti. Skannaamalla QR-koodin asiakas pääsee käsiksi lisätietoihin ja laajennettuun verkkokäyttöoppaaseen. Mahdollinen pika-aloitusopas sisältyy aina pakkaukseen.

Oletko joskus hukannut jonkin tuotteen käyttöoppaan? Tai onko asiakas joskus kysynyt sellaista myymälästä? Ei hätää, meillä on ratkaisu näihin tilanteisiin! Löydät aina alkuperäiset käyttöohjeet ja mahdolliset usein kysytyt kysymykset skannaamalla QR-koodin tai vierailemalla tällä verkkosivulla eli osoitteessa www.nedis.com.

Etuja verkkokaupallesi

Edellä mainitut asiat eivät päde vain pakkauksiimme vaan myös digitaaliseen tuotetarjontaamme. Tämä tarkoittaa sitä, että myös verkko-ostoksia tekevä asiakas löytää helposti täydelliset tuotteet arkeensa. Verkkokauppasi tarjonta voi olla aivan yhtä selkeä tai jopa helpommin tarkasteltava kuin myymälän hyllyt.

Jos haluat lisätietoja älykkäistä pakkauskonsepteista ja älykkäästä myynnistä, ota meihin yhteyttä alla.