Laatu on osa älykästä toimintaamme

Korkeat standardit ja säännölliset testit

Haluat tarjota asiakkaillesi korkealaatuisia tuotteita. Niin mekin! Tuotteemme täyttävät kaikkein tiukimmatkin tuotestandardit. Tarkistamme toimittajamme ja testaamme kaikki tuotteemme säännöllisesti, jotta voimme varmistaa laadun yhtenäisyyden. 

Amfori BSCI: terveys, turvallisuus, ympäristö ja dokumentointi

Nedis pyrkii toimimaan Amfori BSCI -standardien mukaisesti. Tämä tarkoittaa, että kaikki
tuotteemme valmistetaan turvallisissa työpaikoissa, joissa kunnioitetaan ihmisoikeuksia ja joissa työntekijöillä on kansallisen työlainsäädännön mukaiset työsopimukset. 

Amfori on kansainvälinen sosiaalisen vastuun malli, jonka tarkoituksena on parantaa tavarantoimittajien työoloja maailmanlaajuisesti ja taata se, että toimitusketjut ovat kestävän kehityksen periaatteiden mukaisia.

Tuotteiden hyväksyntä

Kaikki uudet tuotteemme käyvät läpi lukuisia testejä, jotta ne vastaavat tiukimpia tuotestandardeja. Voit tarkastella yksittäisen tuotteen vaatimustenmukaisuusvakuutuksia, käyttöturvallisuustiedotteita tai tuotesertifikaatteja napsauttamalla (näytä kaikki asiakirjat) -painiketta tuotetietosivulla. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat nähdä tietyn asiakirjan, ota meihin yhteyttä.

Tavarantoimittajien tarkistus

Suoritamme säännöllisesti tarkistuksia tavarantoimittajillemme, jotta voimme taata tuotteidemme laadun. Laadunvalvonta koskee:

  • Tavarantoimittajien auditointeja
  • Logistiikan ja laadun tarkistamista
  • Tavarantoimittajien kehitystä

Laatu osana älykästä toimintaamme

Laadunvalvontatiimimme suorittaa riskin arviointiin ja tilastollisiin menetelmiin (AQL-Taso II) perustuvia tarkastuksia ennen tavarantoimitusta. Kaikki laadussa ilmenevät puutteet johtavat tuotteen/valmistusprosessin parantamiseen. Näiden ennaltaehkäisevien toimenpiteiden ansiosta pystymme ylläpitämään laatua.

  • Ennen toimitusta tehtävät tarkastukset
  • Valitusten käsittely
  • Tuotteiden ja valmistusprosessien parantaminen

Asiakaspalvelu

Haluat tarjota asiakkaillesi hintansa arvoisia tuotteita. Niin mekin! Varmistamme oikeiden tuotteiden saatavuuden ja toimituksen oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan. Jopa suoraan asiakkaillesi.

Valitsemalla Nedis-tuotteet valitset myös henkilökohtaisen palvelun. Tuoteasiantuntija vastaa mielellään sinun ja asiakkaidesi kysymyksiin. 

Laadunvalvontatiimimme selvittää mahdolliset ongelmat yhdessä tuotepäälliköiden kanssa.

Oletko kiinnostunut Nedisistä kumppanina?

Ryhdy jälleenmyyjäksi, niin saat täyden käyttöoikeuden verkkokauppaamme. Voit myös ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on muuta kysyttävää.