Viisi tärkeintä Smart Home -trendiä vuodelle 2019

Kun saavut kotiin, lämmitys kytkeytyy, ja kun menet autoon, lämmitys katkeaa. Sytytä valot yhdellä älypuhelimen painallukselta ja tarkkaile turvakameraa missä ikinä oletkin. Tämä kaikki on mahdollista jo nyt Smart Home -järjestelmällä.

Smart Home -tuotteiden tarkoitus on tehdä arjestamme helpompaa, älykkäämpää ja miellyttävämpää. Joka päivä kehitetään uusia älytuotteita ratkaisuna ongelmiin, joista et edes tiennyt. Tässä artikkelissa esitellään viisi vuoden 2019 tärkeintä Smart Home -trendiä, joilla pääset osaksi Smart Home -maailmaa.

Haluatko pysyä ajan tasalla? Tutustu Facebook -sivustoomme!

Trendi 1: tutustu uuteen älykaiuttimeesi

Vuonna 2019 kuullaan yhä useammin sanat Hey Google, Hello Alexa tai Hi Siri. Älypuhelimen digitaaliselle assistentille puhumisesta on tullut tavallista. Tänä vuonna nämä assistentit valtaavat olohuoneemme.

Google Home, Apple Homepod ja Amazon Echo ovat älykaiuttimia, joita voi käyttää Smart Home -puheohjauksella. Aivan oikein, voit puhua kodillesi.

Pyydä Alexaa tai Googlea sytyttämään valot, säätämään lämmitystä pienemmälle tai kytkemään virta laitteisiin, joissa on älypistoke. Sen lisäksi, että kaiuttimet parantavat Smart Home -järjestelmän ohjattavuutta, ne voivat myös kertoa sään tai uutiset tai lukea iltasadun.

Trendi 2: säästä energiaa helposti mukavuudesta tinkimättä

Kasvavien energiakustannusten ja ilmastokeskustelun myötä energiansäästöstä keskustellaan paljon vuonna 2019 ja tulevina vuosina. Voit säästää energiaa pitämällä kodin kylmänä ja pimeänä, mutta se ei ole mukavaa. Onneksi  Smart Home  tarjoaa huomattavasti miellyttävämmän ratkaisun.

Energian säästäminen alkaa tutustumisesta energiankulutukseen. Älypistokkeen tehonvalvontalaite välittää energiankulutuksen tiedot  SmartLife -sovellukseen. Näin saat helposti käsityksen kodinkoneiden energiankulutuksesta. Etkö pidä näkemistäsi lukemista? Sammuta virta helposti sormella napauttamalla.

Älykkäät valaisimet ovat helppo ratkaisu energian säästämiseen. Ne käyttävät uusinta LED-tekniikkaa, minkä lisäksi niitä voi hallita älypuhelimella. Sammuta aina valot, kun poistut huoneesta. Voit sammuttaa valot helposti älypuhelimen napautuksella tai älykaiuttimen äänikomennolla.

Lue tästä muita vinkkejä, joilla voit säästää energiaa Nedis®-tuotteiden avulla 

Trendi 3: unohda turvakamera, tässä tulee älykäs video-ovikello

Käytätkö kodin turvaamiseen (älykästä) turvakameraa? Tänä vuonna sen korvaa älykäs video-ovikello. Kiinteän kameran avulla voit katsoa, mitä ulkona tapahtuu. Eikä siinä kaikki.

Haluaisitko käyttää puhelinta, jotta voit puhua lähetille tai toivottaa sukulaiset tervetulleiksi keittiöstä käsin, tai saada viestin puhelimeen, kun tulee odottamattomia vieraita? Älykkään ovikellon avulla se on nyt mahdollista.

Vaihda vanha ovikello älykkääseen pikaratkaisuun ja tee kotiympäristöstäsi turvallisempi turvakameraliitännän avulla.

Trendi 4: älykkäämpi koti ilman Smart Home -keskitintä tai -siltaa

 Smart Home  on yhtä älykäs kuin sen heikoin lenkki.  Smart Home  -keskitin tai -silta on tavallisesti haavoittuvin osa. Keskitintä käytetään erilaisten älylaitteiden yhdistämiseen toisiinsa ja internetiin. Ilman sitä useimmat älylaitteet eivät ole kovin älykkäitä.

Uusimman tekniikan ansioista älylaitteiden yhdistämiseen ei tarvita keskitintä. Laitteet yhdistyvät suoraan langattomaan verkkoon.  Smart Home  -järjestelmän rakentaminen ja laajentaminen on siksi entistä helpompaa ja joustavampaa.

Kaikki Nedis®  SmartLife  -sarjan  Smart Home  -tuotteet voi yhdistää langattomaan verkkoon sellaisenaan. Lataa sovellus Android- tai iOS-laitteeseen ja linkitä  SmartLife -tuotteet henkilökohtaiseen tiliisi. Sinä päätät, kuinka älykäs kotisi on.

Trendi 5: anna Smart Home lahjaksi

Oletko käynyt syntymäpäiväjuhlissa hiljattain? On mahdollista, että  Smart Home  oli keskustelun aiheena tai sellaista jopa esiteltiin. Älykkäät tuotteet ovat trendikkäitä, ja varsinkin miehet ovat ylpeitä uusista älyratkaisuistaan.

Siksi  Smart Home  -tuote sopii täydellisesti syntymäpäivälahjaksi tai muuhun erityiseen hetkeen. Langattoman Wi-Fi-yhteyden yhä laajempien mahdollisuuksien ja helppokäyttöisyyden vuoksi se on älykäs lahja. Muita hankintoja ei tarvitse tehdä, ja uusien  Smart Home  -tuotteiden lisääminen järjestelmään on vaivatonta.

Nämä ovat vuoden 2019 tärkeimmät  Smart Home  -trendit. Millä älytuotteilla sinä aloitat  Smart Home  -järjestelmän käytön?