Ymmärrämme, että jokainen elämä on yksilöllinen ja että henkilökohtaiset tilanteet voivat muuttua ajan mittaan. Tästä syystä tarjoamme elektroniikkaan liittyviä ratkaisuja ja tuotteita sisä- tai ulkokäyttöön, kaikkiin tarkoituksiin ja kaikkiin elämänvaiheisiin. Teemme elämästäsi älykkäämpää, helpompaa, terveempää ja hauskempaa.
 

Everything you need for a smart and easy daily life

Nedis for life

Nedis tarjoaa laitteet, tuotteet ja jopa kattavat ratkaisut päivittäisiin tarpeisiisi. Tämä tekee elämästäsi entistä älykkäämpää, helpompaa ja terveempää. 

Seuraamme tiiviisti markkinoiden uusimpia trendejä, jotta voimme auttaa sinua lisäämään arkeesi automaatiota, hallintaa ja ajanvietettä. Edullisten tuotteidemme ansiosta voimme tarjota järkevimmät saatavilla olevat vaihtoehdot. Takaamme laadun, ja saat kaikkien tuotteiden mukana uusimmat tekniset tiedot, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, teetkö oikean valinnan. Olemme jo huolehtineet siitä!

Suosimme älykkäitä elektronisia laitteita, jotka ovat helppoja ja intuitiivisia, ja kaikki tuotteemme ovat helppoja asentaa ja usein valmiiksi esiohjelmoituja. Jos jokin vaatii hiukan asennustoimia, pakkauksessa on mukana selkeä pikaohje, ja tarkemmat oppaat ovat verkossa. Jos havaitset ongelmia, joita et osaa ratkaista, asiantuntevasta tukipalvelustamme saat henkilökohtaista apua. 

Yli 35 vuoden kokemuksen ja yli 50 000 Euroopassa sekä myymälöissä että verkossa toimivan jälleenmyyjän ansiosta tuotteemme ovat aina saatavillasi.


Pidämme elektroniikasta, joka tekee elämästä helppoa, mukavaa ja hauskaa. 

  • Vastinetta rahalle 
  • Kattavat ratkaisut
  • Taattu laatu 
  • Helppo asentaa ja käyttää
  • Henkilökohtainen palvelu

You need this

Elektroniikkaan liittyvät ratkaisut päivittäisiin tarpeisiin


nedis logo

Uusimmat tuotteet